Atak paniki

Temat dostępny też na forum: Atak paniki
Opinie do filmu: Atak paniki.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Baz

Kapitalny. Tylko cumshot zupełnie niepotrzebny.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

Jest dobrze

Dynamiczny, sugestywny, zabawny, dobrze zagrany (brawo Popławska!) i świetnie zmatowany. O naszej niecierpliwości i znużeniu codziennością, o naszym egoizmie i konformizmie, o braku uwagi dla innych i w ogóle braku ważności, o powierzchownym, nieświadomym życiu.... Po prostu fajne kino - ku przestrodze!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nie jest dobrze bo chyba dalłeś się zmatować.

Film jak na komedię stanowczo przegadany. Powinien miec tytuł Atak słowotoku. W dodatku jak to w polskim kinie dość niewybredny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

mam problem z oceną tego dzieła

cały czas miałem w tyle głowy 'Dzikie historie' przez co ucierpiała moja ocena filmu w kategorii oryginalność
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Popławska!

Warto, choćby dla samej Popławskiej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zabójczy!

Nie myślałam, że którykolwiek z polskich filmów będzie w stanie mnie zdobyć. Mamy chyba błędne przekonanie, że rodzima kinematografia nie ma się najlepiej."Atak Paniki" jest najlepszym dowodem, że Polak potrafi! I to lepiej niż niejeden Hollywódzki reżyser/producent/aktor. Dynamiczna i porywająca produkcja, stojąca przede wszystkim fenomenalnym finałem. Ważne, jak się kończy - a "Atak Paniki" robi to dobrze!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 19

Nie nazwałbym go komedią. Nawet jeśli się śmiałem, to był trochę taki śmiech przez łzy
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwaga- film wzorowany na ‚Dzikich historiach’
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie oglądałem Dzikich historii

Więc nie będę miał punktu odniesienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie konieczny

Nie konieczny do obejrzenie. Ani to dramat ani komedia .Nie polecam .
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo to komediodramat .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beata

Niestety nic ciekawego , szkoda czasu ....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film jest mocno przereklamowany. Zawiodłam się.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciężki film, ale prawdziwy. Pokazuje całą prawdę o tym jak wygląda życie obecnie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie polecam ...kicz nad kiczem!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

stracony czas

pomysł już był. "Dzikie historie". gra aktorska super. film wkurzający, nie wiem po co zrobiony. dla mnie i żony strata czasu. doznałem uczucia drapania w mózgu.... recenzja: chyba oglądaliśmy różne filmy, żadna komedia i przerażające, bezsensowne wulgaryzmy.szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lipa

Filmy kompletna klapa. Co chwilę patrząc na zegarek chciałam uciec
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetny!

Bardzo dobry film - mądry, ale nie moralizatorski, bardzo zręcznie odzwierciedla obecną rzeczywistość, to, czym faktycznie żyją ludzie i jak łatwo mogą sobie pogmatwać losy. Choć to nie komedia, to śmiałam się wiele razy, tak jak w życiu, gdy spojrzę na różne wydarzenia z dystansu.
Wartka akcja, urozmaicone wątki - opowieść wciąga i zaskakuje do ostatniej minuty.
Polecam, warto obejrzeć :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

gniot

gniot przereklamowany
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

dla myślących

Film, tylko, dla ludzi inteligentnych, czego dowodem są niektóre komentarze.
POLECAM !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Bardzo dobre kino

Dramat o zabarwieniu komediowym. Dający do myślenia i wywolujacy refleksje. Bardzo dobre kino na światowym poziomie. Brawo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Kolejny gniot dołączający do ligi "Kac Wawa" i "Ciacho"

Większość dialogów tak głupia, że aż żenująca. Sceny z upalonymi gandzią g*wniarzami były żałosne i zupełnie niepotrzebne. W ogóle po obejrzeniu tego filmu można dojąć do wniosku, że większość scen jest niepotrzebna. Film absolutnie o niczym, ale "mądrale" odnajdują drugie dno, przesłanie. Ba, nawet widziałem opinię, że film jest już kultowy! Bzdura. Film jest istotnie dobrze zmontowany. I to w zasadzie tyle. "Znawcy" światowego kina doszukują się geniuszu reżysera, bo temu udało się zebrać kilka oddzielnych wątków w jedną całość w finale. Bardzo mi przykro, ale taki efekt osiągnięto na świecie już setki razy. Nic wyjątkowego. Ten film jest absolutnie o niczym. Jeśli to komedia, to nie śmieszy ani razu (!). To co ma być niby śmieszne, jest po prostu prymitywne i głupie. Jeśli to ma być dramat, to tak, jest dramatycznie słaby.
Naprawdę szkoda czasu i pieniędzy. Są setki lepszych rzeczy do roboty, niż oglądanie tej kpiny w widzów.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szkoda czasu

Lipa.
Wg mnie szkoda czasu, dużo krzyku, próba powiązania wątków wg mnie na poziomie filmu z liceum - gdzieś już to było. Jak ktoś chce obejrzeć film to polecam ZWIASTUN - tam jest wszystko co najlepsze z filmu, reszta to strata czasu.
Dobrze przygotowany zwiastun na złapanie potencjalnego jelenia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

zabawny

Można się pośmiać, polecam :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

To nie jest komedia

To obraz polskiej rzeczywistości. Przyszłam się pośmiać, wyszłam rozczarowana. Film może i dobry, ale jak się idzie z nastawieniem na dobry humor a dostaje co innego to ma się tylko rozczarowanie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam strata czasu i biletu.

Emocje jak na grzybach jednym słowem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba ten film jest za mocno reklamowany, tak bardzo za mocno przereklamowany, że to trochę tak za mocno coś
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Beznadziejny film ...

To, że komedie polskie nie są smieszne niestety widać z każdym kolejnym filmem ale ten film przekracza granice dobrego smaku. Wulgarny, małostkowy w sposób odrażający uwypukla problemy społeczne i obrzydliwe cechy ludzkie... momentami tak głupi, że zwyczajnie chce się opuścić sale kinowa!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda czasu, chyba że masz kartę do kina bez limitu. Jak masz za to płacić to lepiej odpuścić. Zwykły zabijacz czasu, nic więcej. W skali od 1do10 daję 2
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trochę przypomina arcydzieło Altmana "Na skróty". Ale tylko trochę!

Patole

Syf do potęgi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Atak paniki

atak paniki nas ogarnął, gdy oglądaliśmy z mężem ten komediowo ujęty dramat nieporozumień. Oboje byliśmy jednomyślnie zdegustowani stwierdzając, że gdyby nie bluzgi i wulgaryzmy, to dialogi byłyby o połowę krótsze. Natłok bluzgów jest tak męczący, że powoduje opór, zniechęcenie i negatywne emocje. A MIAŁO BYĆ ZABAWNIE? A WYSZŁO JAK ZAWSZE. Mam wrażenie , że polska kinematografia nie ma nic do zaoferowania prócz płytkich dialogów, oszczędnie kręconych w pośpiechu scen, i steku przekleństw. Ja się nie ubawiłam, przeciwnie wyszłam bardzo rozczarowana. Wątki można było rozbudować i wzbogacić. "Dzikie historie" - to niedoścignione mistrzostwo gatunku z czym nie ma nic wpólnego "Atak paniki"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za brednie, nie ma chyba powodu, żeby wylewać taki potok nieprawdy i r***owin na fajny film

polską kinematografią niech się zajmują specjaliści a nie matki oderwane od wózków, matki melomanki I sfrustrowane dzikuski z księgowości, co =poj ęcia o kinie nie mają, nie podoba si ę to do garów! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

atak paniki

Szkoda czasu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dno

Film bazuje na wulgaryzacja , nieśmieszny i skopiowany
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tyle hałasu o nic !

Szkoda czasu i kasy. Lepiej pojsc na spacer na plażę..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komedia????

Film kiepski. Widownia wybuchająca śmiechem na kur..., chu... nawet z ust dzieci. Czy nie mamy dość rozumu aby pojąc zło tego świata czy aż trzeba takie filmy kręcić ku przestrodze? Szkoda czasu i pieniędzy. Kolejny polski film okraszony ostro kur..ami itp
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To bym bardzo nieudany żart

Po wyjściu z kina człowiek się zastanawia czy z Tobą jest coś nie tak ? czy moze czy ktos chcial Ciebie wydymac sprzedajac bilety na takie coś . Gratulacje dla pseudo gwiazd za zmarnowanie mojego czasu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

bdb

Świetny film (aż nie chce się wierzyć, że polski), świetna gra aktorska, naturalne dialogi, dobre tempo. Zabawny i do do refleksji. Chętnie zobaczę jeszcze raz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Szkoda czasu

„11 minut” i „Dzikie historie”- na podobieństwo tych świetnych filmów zrobili tą CHAŁĘ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Totalne dno! Lepiej wrzucic 20zl do niszczarki a gwarantowana lepsza rozrywka! Gniot jakich mało!

byliśmy z dziewczyną na tym, fajna zabawa, humor nieprostacki, nienachalny

nastawieni byliśmy troche nieufnie, sceptycznie, ale jesteśmy miło zaskoczeni, fajny ten Damięcki, rewelacyjna Popławska, świetną ma role przy kolacji, a jej reakcja na deser jest niepowtarzalna, (notabene siostra w serial Wataha też dawała rady) no I cała reszta moim zdaniem też jako całość super wyszła, naprawdę nie zawiedziecie się, polecam, polska komedia !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Porazka !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strata czasu

Porazka, nie polecam, rozczarowanie, to nie komedia to bubel. Moze jest to Film dla krytykow filmowych ptrafiacych doszukac sie ukrytych wartosci. Nie jest to film na sobotni wieczor

Pomylka

Bez sesu wydane piniadze

Inne tematy z forum

Melania (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

Kopnęłabym cię, gdybym mogła (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnęłabym cię, gdybym mogła . Przeczytaj o filmie.

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.