Autobus 126

Wyobrażacie sobie ze dzisiaj autobus wyjechał z Wrzeszcza 8 minut przed czasem, dodam tylko że to ten ostatni na Żukowo a następny dwie godziny później ,mój dzieciak właśnie siedzi na dworcu i czeka.Masakra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Autobus 126

A ty zamiast jechać po dziecko to siedzisz na forum?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ,dzicko czekało na inny autobus który zawiózł ją do koleżanki na noc.Ja nie mam prawojazdy i nie mogłam po nią pojechać więc zorganizowalam jej nocleg,nie czepiaj się o mnie chodzi o dojazd do banina,jak Ty czekasz 40 min. ,bo autobus się spozni to dobrze ale jak oni odjada 8 min przed czasem tooo jak wrócić do domu.Nie życzę Ci takiego stresu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pisz reklamację. Kierowca dostanie po kieszeni i na pewno to zapamięta na przyszłość
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na forum wpisałam, bo to mnie wkurzylo.Napisalam tylko ze taka sytuacja byla.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

współczuje , moja córka tez dojeżdza gryfem jeżdzi jak chce ...
jeśli mogę pomóc kiedyś to wal .
pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze możesz zgłosić takie zdarzenie do komunikacji miejskiej.Kierowcy zabiorą część premii,ale może dzięki temu następnym razem wyjedzie punktualnie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na PKMke do Rębiechowa, a potem pieszo albo mama rowerem. Jakby powiedział mój ojciec: kiedyś to 5km przez zaspy się do szkoły chodziło...
Oczywiście sytuacja z autobusem jak najbardziej do wyjaśnienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za chamstwo. Powinno się zamówić dzieciakowi taksówkę na koszt ZTMu. Może by się nauczyli
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokladnie tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możecie złożyć skargę. Każdy autobus ma gpsa i będą widzieli czy kierowca odjechał te 8 minut wcześniej. Ja myślę, że nie. Czemu? Bo kierowcy dostają małą wypłatę, ktora jest uzależniona, połączona z premią. Każdy wyjazd przed czasem, spóźnienie jest punktowane. Ja bym na twoim miejscu złożył zażalenie - ciekawy jestem co odpiszą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...