Banino
Wilgoc w mieszkaniu?? (13) Tak jak w tytule jesli ktos z panstwa ma problem z wilgocia w wlasnie... Darek Banino: Ulica Księżycowa - 10 lat planów i nic (32) Wkrótce minie 10 lat jak ulica Księżycowa figuruje w wieloletnim planie... Marcin jak i gdzie w Zukowo przepisac wywóz smieci? (8) witam Kupiłam mieszkanie w Banino ok miesiąc temu. Zaznaczam , że nie jestem... Mieszkanka
BIuro Geodezji i Terenow Rolnych w Gdansku (12) Dostalam powiadomienie od BGiTRwG o zmianie nr konta dotyczący naleznosci z... Schody (11) Witam Sąsiedzi :) Poszukuje stolarza do zrobienia schodów , wszelkie... Nowa sąsiadka rozbudowa lotniska (2) http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,23026097,tak-bedzie-wygladal... mieszkanka, Nowe przedszkole dla zainteresowanych (11) Dziś na facebooku była wzmianka Szanowni rodzice - z przyjemnością... Uciekła nam kotka (18) Zaginęła nasza kotka, okolice ul. Rolniczej, Halnej. Tu zdjęcie:... Piotr Rejestracja pojazdu (14) Niedawno przemeldowalem sie do gminy zukowo.Żeby nie jeździć w kolko co... Gk Internet Radiowy Net Pol za 1 zł za 2 miesiące (3) Chcesz założyć internet i mieć internet przez 2 miesiące za 1 zł za miesiąc?... obson serwis rtv starych magnetofonów (12) Witam. Posiadam stary magnetofon szpulowy UNITRA M2405S któremu należy się... kris Upiecie ślubne (10) Witam. Czy polecają Państwo jakiś salon z Banina odnośnie upiec ślubnych? Paulina Przybliżenie obwodnicy metropolitalnej do Banina. (669) GddkiA planuje przesunięcie OMT w kierunku Banina, w Dzienniku Bałtyckim w... An2 Poszukiwana firma windykacyjna (6) Zlecę odzyskanie długu w kwocie ok.70.000 plus odsetki. Posiadam wyrok sądu z... Piotrek stolarz banino (7) witam poszukuję namiarów na sprawdzonego stolarza z Banina bądz okolic.... baninianka wolniej- pszenna i ksieżycowa (41) na wyzej wymienionych ulicach- proszę wolniej. powyzej 40 km to nie jest... piniu - wcale sie nie łamię Słaba komunikacja do banina (17) Dlaczego jeździ jeden autobus 126 i w dostatku kursuje co godzinę? Czy... Poziomka Komunikacja, autobus co godzinę (31) Czy można liczyć na to, że pojawi się jakiś nowy autobus lub autobus 126... Anonim propozycja- facebook profil Banino (2) witam, mam propozycję: wobec tylu agresywnych wypowiedzi , zajadliwosci,... piotrek Fajne trasy spacerowe? (10) Witam , Możecie polecić jakieś fajne płaskie trasy spacerowe w okolicach... Spacerniak