Banino
mieszkancy Saturna (20) Drodzy mieszkańcy ul. Saturna piszecie o wszystkim co się dzieje na naszej... mieszkanka gdzie obrońcy piesków? (9) Gdzie są wszyscy obrońcy piesków? Przed sylwestrem wielki krzyk, żeby nie... @ Przedszkole Niezapominajka. (5) Prosze o opinie o tym przedszkolu;) i ile wynosi oplata z wyzywieniem. Xyz
Likwidacja PKM do Gdanska Glownego (7) Czesc, widzieliscie artykul o zmianie rozkladu PKM od marca? Likwiduja... Oo Pytania o PKM - rowery i bilety dla dzieci (12) Dzień dobry, Mam pytanie o kolej PKM do osób, które z niej korzystają lub... Tsyt Uwaga gwoździe... (6) Na nowym rondzie przy szkole. Ale co ciekawe tylko na części z kostki. Śmierdząca woda (21) Witam czy u was też śmierdzi woda samym szambem. Rano podczas mycia zębów... Tuchomska DO DZIEŁA (21) http://www.zukowo.pl/pl/Burmistrz_Gminy_Zukowo_oglasza_nabor_wnioskow_do_prog... Narzek. (7) "Na zachodzie" jak do ruchu włącza się traktor, cięższy sprzęt budowlany,... Pitu pitu Fryzjer (16) Jaki fryzjer w baninie doradzi Jaka fryzure sobie zrobic. (I oczywiscie... Wizażystka (19) Witam.Czy w baninie lub okolicy jest dobra wizażystka.???Makijaż wieczorowy. Pani. Fryzjer przy zabce (10) Kobietki czy fryzjer przy żabce godny polecenia ? Olszewski...? czy samoloty są uciążliwe? (32) Mam zamiar kupić działkę w Baninie i w związku z tym mam pytanie do... potencjalna sąsiadka Upiecie ślubne (11) Witam. Gdzie w Baninie ładnie upna mi włosy do ślubu? Wolalabym daleko nie... Paulina Wywóz śmieci w Baninie (7) Gdzie można zobaczyć grafik wywozu śmierci w Baninie na rok 2018 oraz koszt? Tsyt Sprzedam (4) Kanapę i dwa wygodne fotele- mało używane kolor brąz Niania dla Frania :) (1) Witamy poszykujemy opiekunki dla chłopczyka (4 latka) konkretnie odebranie... Patrycja i Daniel Stolarz poszukiwany (1) Poszukuję stolarza z polecenia, szafki łazienkowe pilnie Mieszkanka Internet Radiowy Wave / problem z prędkościami wieczorem (4) Cześć Baniniacy i nie tylko, mam internet Wave opcje 40 mb/s, wieczorami... Joanna Byli "Kierowcy" kombajnów (3) Dziękuję pani z audi srebrnej którą obtrabila i z**b ....a pajaca z... Baniniak