Banino
Parkowanie-Imbirowa (24) Myślę, że temat parkowania już był poruszany wielokrotnie na forum, jednak... Kierowca z Imbirowej Uprzejma prośba do nowych mieszkańców osiedla Rodzinnego 2 (38) Zwracam się z gorącą prośbą do wszystkich nowych mieszkańców osiedla... Marta Miejsce na do wynajęcia (poszukuje) (4) Poszukuje miejsca w Baninie(okolicach) do wynajęcia - raz w tygodniu na 3-5h... obywatel
Parkowanie pod Kościołem (24) Gratuluję kierowcy niebieskiego Citroena GKA00...sposobu parkowania. Postawił... Kierowca Zaginela kotka bialo/buro/ruda (13) Prosze o informacje czy ktos widzial kotka Szymon Zaginął pręgowany kot (7) Dnia 20.05.2017 zaginął pręgowany kot (zdjęcie w poniższym linku) w okolicach... Kuba mieszkanie nieumeblowane w Baninie (10) czy będą chętni. Mieszkanie 2 poziomowe. pytam bo się nie znam Naprawa samochodów (6) Witam, szukam warsztatu samochodowego gdzie robią komputerową diagnostykę... Adam swojska kurka (4) Tak jak wyżej, jakieś namiary na kupno w Baninie? Agata GEODEZJA (1) Witam, może jakaś firma potrzebuje obsługi geodezyjnej po sąsiedzku?... Geodeta Ile ton piasku i czarnoziemu, ulica Źródlana, os. Królewskie? (3) Witam, czy ktoś z mieszkańców narożnych domów na Źródlanej orientuje się ile... W Ogrodnik (9) Poszukuję firmy do wykonania ogrodu, trawa z rolki, tuje, system nawadniania.... T.D. Os. Familijne znak teren zamieszkały (41) Czy może wie ktoś , jaka instytucja na osiedlu Familijnym postawiła znaki... FAMILIJNY GOŚĆ Koszt utrzymania bliźniaka (4) Witam, w grudniu wprowadzamy się do bliźniaka około 170 m. Czy ktoś z Was się... Michał ważny wyrok, z dedykacją dla kierowców-rajdowców (2) http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,21831566,weekend-13-latka-po... Ola Serwis klimatyzacji (3) Witam, Czy możecie polecić jakiś lokalny serwis klimatyzacji w domu?... John Opieka (10) Oferuje opiekę nad dziećmi w okresie wakacji ,u mnie w domu Agata rolki (5) Czy w Baninie (bądź okokice) jest jakiś plac na którym można na rolkach... Agata Kibice (16) ARKA czy LECHIA Tag Woda (24) Dlaczego znowu nie było wody? Marta