Banino
Koiśćiół (18) Jak Wam się podoba Nowy Zespół Muzyczny, grają nieźle ale przed mszą nie... parafianin Sprawdzona ekipa do kostki brukowej (4) Witam Ma ktos może namiary na sprawdzoną ekipe do położenia kostki brukowej... sid Szopa ? (1) Hej, Macie jakąs firmę która robi domki drewniane na zamówienie? w necie... Eustachy007
Utwardzenie drogi do sołtysowej (20) Hej, mam do was pytanie, jak to jest, że ludzie latami wnioskują o płyty na... zbulwersowany Dojazd do BANINA z GDANSKA (9) Ludzie czym tu najlepiej dojechać w weekendy? Autobus z wrzeszcza 126... Załamany Faktura za wodę (24) Wczoraj dostałam fakturę za zużycie wody ze Spółki Komunalnej Żukowo, ale nie... kasia Listonosz z białego Sharana (11) Witam serdecznie, czy tylko ja użeram się z tym arogantem, czy może komuś... b1 lustra - krądziez w biały dzien (18) Drodzy banininie , kierując się dobrocią a nie opluwaniem do czego tu głównie... .marcin Chyba będą płyty na drogach ? (11) http://www.radabanino.pl/uwaga-zmiana-organizacji-ruchu-na-przennej/ Wspólna kosciol (14) Czy ktos wie cos nt planowanej budowy kosciola w miszewie? anonim pomoc domowa (2) poszukuje Pani do sprzątania raz na 2 tyg, bądź razie na tydzień. ul lipowa Agata Osiedle AMARANTUS Siódme Niebo Banino (15) Założyłam grupę na Facebook dla nowych sąsiadów :) Zapraszam wszystkich... Ewa przeglad samochodu (7) Witam. gdzie w baninie mozna w miare tanio wykonac przeglad autka. prosze o... kotka12 plac rekreacyjny Banino ul. Księżycowa (5) Witam, Próbuję znaleźć projekt owego placu niestety bez skutku. Kiedyś... MR.RK BANINO czy to dobra lokalizacja na nowy dom z malym dzieckiem (112) Bardzo proszę o opinie na ten temat. Głownie interesuje mnie czy jest dobry... Zainteresowana Nowy BTS Play (18) W Dąbrowie budują nowy maszt GSM Play. Nie wiem, tylko jakie częstotliwości... Piter Równanie dróg (15) Witam, czy ktoś z osób tu zaglądających ma namiary na człowieka, który... kata1977 Internet światłowód ul złota (2) orientuje sie ktos czy moze da rade na złotej podłączyć ?? tj obok osiedla... ty Banino kościół, parafia Banino, Ksiądz z Banina przerost ambicji nad treścią. (85) Dla kogo jest ksiądz dla wiernych? Czy wierni dla księdza? Wymysły księdza z... Matylda internet naziemny światłowód okolice szkoły (Tuchomska i boczne) (5) Czy ktoś coś wie na temat dostępności usług w tej okolicy? Wg moich... fast