Banino
Jezioro na ulicy przy rondzie (62) Nie może być tak, że straż pożarna codziennie przyjeżdża za pieniądze... Darek Biblioteka wiejska w Baninie (16) Jest taka ? Lena Telewizja (6) Jakiego operatora telewizji satelitarnej polecacie? Zastanawiam się nad nc+... Benek
BASEN :) (13) Czy w Baninie lub okolicznych miejscowościach jest jakiś basen ?? :) mart Domek narzędziowy (11) Mam pytanie. Robi się coraz cieplej, więc postanowiłem rozejrzeć się za... Bambiniak Banino i Okolice małe mieszkania (3) Cześć wiecie może gdzie w Baninie lub okolicach budują mniejsze mieszkania... Radek internet ulica Wspólna (18) Czy ktoś może polecić jakiś internet i tv na ulicy Wspólnej ( nowe szeregi ).... Filar droga (44) Kiedy gmina zrobi coś z tą drogą? kaszeb Śmieci nietypowe (5) Czy ktoś się orientuje czy w tym roku będzie zorganizowane przez gminę... Mirka Tapetowanie (2) Witam, szukam kogoś kto położy tapetę w pokoju ze skosami. Możecie kogoś... xyz Czyszczenie kołdry puchowej (3) Czy ktoś wie gdzie w okolicy można wyczyścić/wyprać kołdrę puchową? Martyna Knajpka Smacznego (40) Dopiero zaczęłam korzystać wraz z rodziną z knajpki Smacznego w Baninie i... Klo Działki budowlane Banino (2) Witam. Czy ktoś z Państwa orientuje się, kto jest właścicielem działek... joey Siódme niebo (12) Zastanawia mnie czy deweloper który buduje domy nie ma parcia na to żeby jego... , Zgubiono klucze (1) Dzisiaj w godzinach popołudniowych, najprawdopodobniej w okolicy ulicy... rk Zaginął biało-rudy kocurek (5) Wczoraj wieczorem wyszedł z domu na Kalinowej biało-rudy,wykastrowany... M.Ratajczak Usługi sprzątające Banino Kogo polecacie kogo omijać (12) Witam zależy mi na co tygodniowym kompleksowym sprzątaniu domu o powierzchni... Tymoteusz Akcja wiosenne porządki (1) Czy znajdą się chętni do wspólnego pozbierania śmieci z naszych ulic i nie... Ala kanaliza? (6) dzis w Urzedzie Gminy Kartuzy słyszalem ze planują nowe inwestycje... antoni wit Spółka Komunalna Żukowo-rozliczenie wody (37) Czy ktoś orientuje się jak będzie wyglądało rozliczanie się z nową spółką za... a