Banino
Rudy kociak z czerwoną obrożą z dzwoneczkiem Bursztynowa /Borowiec (3) Został dziś potrącony (w zasadzie przejechany na moich oczach) przez... rudzielec Wentylacja (1) Witam Co myślicie o wentylacji domków szeregowych za pomocą Rekuperatora... SE SZkoła w Baninie - co się dzieje? (62) Całkowicie ucichł temat budowy szkoły .Miała być zbudowana w tym roku, a tu... rety
Problemy osiedla (53) Witam Jak widać z dużej ilości wątków na forum nowe osiedla stają się coraz... Stop_Geto Nieuk nadzoruje budowę ronda (6) Uwaga na budowę ronda w Rębiechowie! ZERO jakiejkolwiek organizacji prac. To,... JJ Śmietniki (5) Tak sobie mieszkam od kilku lat w Baninie i zastanawiam sie dlaczego w... ja Dalszy ciąg dewastacji okolicznych lasów - Chwaszczyno. Jest termin konsultacji w sprawie żwirowni (1) Temat dla miłośników przyrody - spotkanie 25 kwietnia (sobota) o godz. 13.00... xyz Głośna muzyka (46) Uprasza się o nie-robienie hucznych imprez i wesel w osiedlu domkow... ban Pirat na Księżycowej (13) Pozdrawiam kierowce srebrnego samochodu /była to chyba skoda / który wczoraj... Prezes Odpady komunalne (4) Niebawem zamieszkam w Banine na osiedlu familijnym i pytanie a zarazem prośba... kk Thuje - jaką szkółkę polecacie. (11) Witam z jakiej szkółki kupić tuje szmaragd, kogo polecacie. Słyszałem, że... ;] Czarnoziem - jaki i gdzie? (3) Jaki, od kogo i w jakiej cenie polecacie czarnoziem, znaczy... obersztumbarfirer Johanke Znaleziono wilczura w Baninie (1) W sobotę 10 kwietnia 2015 w Baninie w okolicach Algidy dołączył do naszych... Ola Zaginął mały czarny piesek (18) W niedzielę 15 marca podobno widziany w baninie. W dniu 6 marca około godziny... JOANNA Przyczepa - gdzie w okolicy wynajmę? (7) Ktoś się orientuje gdzie w pobliżu można wynająć niewielką przyczepę do... megs Plac zabaw w Leźnie - głosujecie? (10) http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/podworko?confirm=vote&hash=fcd4ee67ec223... ee Zegarmistrz - gdzie w okolicy? (5) WItam, mam pytanie. Gdzie wymienię w Baninie lub okolicy (Pępowo/Żukowo)... zegarynka cukiernia, piekarnia Eklerek w Baninie (105) Dziś byłam kupić chlebek a na drzwiach kartka Od 12 -10 sklep zamknięty -... :( Banino - Dąbrowa Uwaga złodzieje!!! (4) Wczorajszej nocy grasował po okolicy wielbiciel cudzych własności, nagrał się... mieszkaniec Zebranie Wiejskie Sołectwa Banino (43) 17 marca 2015r., o godzinie 18:00, w budynku OSP Banino odbędzie się zebranie... JANEK