Bażantarnia XC 2ed.

Wszystkim "zapominalskim" przypominamy, że już w najbliższą niedzielę 24 czerwca odbędzie się druga edycja BXC 2007. Tym razem spotykamy się na polanie za działkami - wiecej informacji w zakładce na www.e-mtb.pl. Zapowiada sie tym bardziej ciekawie, że równolegle w w najbliższych okolicach odbywać się będzie kilka "konkurencyjnych" imprez zorganizowanych z okazji 770 lecia uzyskania przez Elbląg praw miejskich.

Wszystkich serdecznie zapraszamy!
UKS Neksus & arek ::SK:: :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bażantarnia XC 2ed.

Ja nie zapomniałem :D Bede na 100%, tylko coś pogoda ma być nie za dobra.... A ja mam już dosyć błota.

Nie narzekaj!!!! kompiele blotne sa bardzo zdrowe, gozej z napędem

Własnie :P To Twoj rower ma dosyć błota a nie Ty :P hihihiihih

Wszystkich, którzy sie jutro do nas wybierają imformujemy, iż dotychczas przez nas polecany dojazd do "miejsca kaźni" z powodu remontu dróg jest tymczasowo niedostępny. Na http://e-mtb.pl znajdziecie alternatywny "objazd" oraz na dokladkę orientacyjne długości tras tudzież kilka najświeższych bxc-owych kadrów :)

Zapraszamy

Byłem po raz pierwszy na BXC i mimo niewysokiego miejsca było niesamowicie! Organizacja bardzo dobra, trasa super, ludzie OK i atmosfera również pozytywna! Szkoda, że pogoda nie dopisała, ale dzięki temu było niezapominanie - błoto było wszędzie!!! Będę wiązał z tymi zawodami bardzo dobre wspomnienia.
A Wam jak się podobało?
pozdROWER

No ja byłem na BXC juz ze 30 raz :) Trase znałem, wiedziałem że bedzie lało, porządna obsada. Zaskoczyła mnie tylko moja forma, pozytywnie oczywiście :) Z moich prowizorycznych obliczeń wynika że pierwsza trójka ma tyle samo punktów przed ostatnią edycją. Więc bedzie ostro we wrześniu :D

Czytajac regulamin, wychodzi na to ze to Ty ( jako zwyciezca ostatniej edycji ) tymczasem prowadzisz w generalce ;) Gratulacje! Wyniki od jakiegoś już czasu dostępne są na http://e-mtb.pl

No i expresowe tempo ze zdjeciami i wynikami! To mi sie podoba i tak powinno byc. Wszytsko punktualnie a elita razem z juniorami. Na BXC zaczalem jezdzic dopiero w tym roku i musze stwierdzic ze trasy to są tutaj konkretne...:> P.S. Gratulacje Sławek!!

Dokładnie! Zgadzam się z przedpisarzem!:D Trasa była super! No po prostu nie mogę się doczekać następnej edycji. I oczywiście gratuluję Sławkowi, super pojechałeś! Oby tak dalej! 3mam kciuki, podobnie jak za innych z 3miasta. :)
PozdROWER