Biedronka/LIDL

Mam pytanie.
Nie skończyłam technikum i jeżeli w CV napisze, że ukończyłam (czyli 4ro letni przedział podam) to będą podczas rekrutacji chcieli jakiś dokument, że skończyłam szkołę, czy tylko wystarcza moje słowa i CV ?

Czy lepiej napisać prawdę ile lat się chodziło ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biedronka/LIDL

mijac sie z prawda niewarto, chocby po to, ze swiadectwo bedzie po jakims czasie potrzebne do naliczenia urlopu...

to jak nie mam tego swiadectwa ukonczenia to wtedy juz wogle by mi urlop nie przysługiwal, czy wtedy inaczej by sie liczyło?

mniej sie liczy na poczatek jest 21 dni, musisz miec 10 lat pracy czyli np 8 lat za studia +2 pracy, lecum 4 lata +6 pracy

tutaj jest wiecej

http://forumprawne.org/prawo-pracy/128975-wymiar-ulropu-wypoczynkowego-staz-pracy.html

lepiej nie bajerowac, bo jesli szukaja osob ze srednim wyksztalceniem, podpisze umowe i poprosza o swiadectwo, ktorego nie masz to umowa moze sie okazac niewazna...

a myślisz, ze będzie im przeszkadzać, ze nie skończyłam szkoły ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...