Biżuteria

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny jaką będziecie miały biżuterię??? Złotą , srebrną?? Słyszałam, ze na slub powinno się mieć złoto, a nie srebro, ale mi nie pasuje złoto i ubieram sie w srebro!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biżuteria

Ja będe miała srebrne dodatki bo moja sukienka jest tak jakby z takimi kryształkami, cyrkoniami srebrnymi więc tylko SREBRO pasuje do mojej kreacji. Myślałam o delikatnym srebrnym didemie oraz o jakijś fajnej kolii z cyrkonii. Pozdrówka.

kawa, wklej swoją sukienkę :) :)

Nie przykro mi nie wkleje mojej sukienki bo za dużo ludzików już mnie "wyczaiło" na tym forum :/ wiesz a chciałabym zrobic niespodziankę wszystkim!!
Ale moge powiedzieć że jest kolorku bardzo jasnego ecru, jest gorsetowa z odkrytymi ramonami a cały gorset tak jakby jest obszyty sznurem cyrkonii :) a dół sukienki jest rozkloszowany w podpiętym kwiatem z jednej strony no i oczywiście z metrowym trenem ........
już nie moge doczekać się ślubu to już za 120 dni !!
Uściski.

czy ona jest taka jak ma laska z tej strony????

ona miala zlote dodatki- a strona jets z forum - Gazety byl kiedys watek o tej dziewczynie i kontrowersjach takiej strony

jakich to kontrowersjach?

eee niepotrzebnie się pytałam, zerk zerk na stronkę i już chyba wiem :(

Wiesz na tej stronie bylo kiedys duzo wiecej zdjec i takich ... dosc osobistych i niekóre laski strasznie to krytykowly ble ble ble

czy to już będzie krytyka, jak powiem, że w niektóre miejsca ludzi z aparatami nie powinno się wpuszczać?

wracajac do tematu :)) ja bede miala bizuterie srebrna, z bialego zlota albo cos z cyrkoniami :) zolte zloto mi po prostu NIE PASUJE :) i co najmniej dziwne by bylo gdyby "nalezalo" miec zloto tylko dla jakiejs tam zasady czy tradycji ;) chodzi przeciez o to zeby wygladac jak najladniej :)

zgadzam się z Tobą całkowicie!!! Dla mnie taka sama bzdura jak i z perełkami!!!
Ale sama będe miała złote dodatki - pierścioneczek zaręczynowy jest złoty i w tym samym kolorze będą obrączki :) ale jeszcze nie wiem czym się "obwiescić" :) hihihi

Ty Warbuziak :P a jak tam nasze bolerka??? tak ladnie z Witch szukalysmy :> no i gdzie bylas jak Cie nie bylo?:)

A ja tam w końcu nie wiem co będzie mi pasowało. Kiecka jest z koralikami, buty z koralikami .... ja chyba nie potrzebuję biżuteri...... chyba że coś doradzicie :))))

te.... pisałam Ci na maila :) coś chyba będę musiała wybrać, chcociaż w maju podobno mają być upały 30 stopniowe :)
a jak mnie nie było, to sprawdź poczte, to będziesz wiedziała gdzie byłam :)
A jak tam w Bydgoszczy??? Ładne kiece mają???

a w mailu nie bylo napisane gdzie bylas :P

A ja bede miala najprawdopodobniej perelki, takie ecrue i chromole wszelkie przesady itp. Kiecka tez bedzie ecrue :)

Salma, wiesz ile tych, no perłopławów (czy innych żyjątek egzystujących w muszelkach) będą musieli zabić, żebyś ty te swoje perełki miała ;) he he he

Witch! Owszem jestem kuseczka, ale nie mam szyji srednicy beczki po kapuscie, wiec pewnie tylko kilka perelek na niej zawiesze, zeby zazdrosne ciotki nie pomdlaly w kosciele ;))))

Salma, ty jesteś agentka, nie wyrabiam czytając twoje posty, właśnie zaplułam pół biuurka kawą :) :) ;))))))

Salma, jak znajdziesz coś ładnego to wklej :) z biżuteri...tzn :) ja szukam jakiś wiszących kolczyków, wysmuklających moją łabędzią szyję ;)

Witch! Zlustrowalam stronke pewnej znanej firmy jubilerskiej z ptakiem w nazwie ( a dokladniej z Krukiem ;)) i jest tam dosyc ciekawa kolekcja bizuterii slubnej zarowno Gold jak i srebrnej. Niestety zdjatka nie dadza sie skopiowac ( zreszta nie opanowalam jeszcze techniki wklejania zdjec ;)) ale proponuje looknac w ramach rekonesansu ;)))

już looknełam, są kolczyki takie lekko dyndające srebrne, z niby-listkami i kwiatkami a'la cyrkonia, do tego bransoleta i homonto na szyję i są perełki takie kilka śnureczków :) mdleję z wrażenia.... :) są za-je-fajne ;)))))

Hej Czerwcowa !!!
Moja sukienka jest całkowicie inna :)
Bo rozumiem Ci że chodzi Ci o to zdjęcie?
image

Czerwcowa Panna Młoda napisał(a):

> czy ona jest taka jak ma laska z tej strony????
>

Kawa zle mnie zrozumialas napisalam ;
"jak ta laska;" i pod spodem podałam adres strony internetowej -
www.malymis.prv.pl swoja droga bardzo ładna suknia....

Bardzo bardzo podobna ale to nie ta!!!
Pozdrawiam cieplutko!