Prace nad nową Strategią rozwoju naszej gminy (3) Na stronie internetowej naszej gminy pojawiła się ankieta w której możemy się... zzz Nauka Anielskiego (7) Czy ktoś z Bojana lub okolicy może 2-3 razy w tygodniu pomóc uczyć się języka... Nadia Nordic Walking (3) Witam mieszkanki i mieszkańców Bojana oraz okolic. Zastanawiam się czy... Beti instruktor
Przepompownia - plus zlewnia ścieków (21) Ciekawa jestem ilu mieszkańców wie, że wydanym pozwoleniu na budowę... Zainteresowany palenie śmieci i odpadów w piecach jest zagrożeniem powietrza. (11) Czego nie wolno palić? - plastikowych pojemników, - zużytych opon i... magda ha Znaleziono labradora (1) Witam. Otrzymałem na stronę internetową taki wpis do księgi gości. Niestety... Tom Znaleziono psa, suczka labrador, młoda (1) dnia 13.03.2012 przy ul. Na Dambnik przyplątała się do mnie sympatyczna... Paweł Palenie syfem w piecach (9) Jak widzę jaki syf unosi się z kominów wsioków bojańskich to chcę... prawo fitnes (2) Jak zajęcia są nago to ja się piszę. zainteresowana Ul. Na Dambnik i jej tragiczny stan!! (53) Obecny stan tej drogi jest tragiczny, takich dziur to chyba jeszcze nigdy nie... kasia Podatek (2) nic nowego to państwo doi gdzie się da i jak się da. Mieco zebranie (1) stek bzdur i strata czasu, nawet radny Jacek nie znalazł czasu żeby wziąć w... bi fitness w bardo??? (1) czy odbywaja sie tam te zajecia?? ewelinkaa Ja mam.... (5) ...nadzieję, że pierwszym posunięciem nowego księdza proboszcza będzie... Igrek pediatra (9) czy w Bojanie lub okolicy jest jakis dobry pediatra? niunius niewinny ksiądz (21) bo gdyby nie prasa i telewizja to pedalstwo w czarnych sukienkach dalej by... parafianka stowarzyszenie mieszkańców Bojana (18) Czas nawyższy abyśmy stworzyli zespół ludzi chcących coś dla wlasnej wygody... ore dobre odśnieżanie (20) ja jestem zadowolony bo jest dobrze odśnieżone, ul. Na Dambnik. Dziekuje mieszkaniec co sie stało... (1) kto wie co sie stało jakies 30 min temu naprzeciw banku że był helikopter... ??? odśnieżanie (18) w Bojanie to jakaś makabra, czy tylko mnie się tak wydaje? od 48 godzin nie... ddd