Bojano
Jak Szemud inwestuje w Bojano.... (6) Ciekawa strona, mozna tam zobaczyc jakie inwestycje chce przeprowadzić... analityk zdrowa woda (5) Mam propozycję aby Urząd Gminy w Szemudzie poinformował nas na forum skąd... jaga Wesołych Świąt Wielkiej Nocy (19) Wszystkim mieszkańcom Bojana, aby więcej nas łączyło, jak dzieliło. Mieszkaniec Bojana
Remont drogi plus wycinka drzew (4) Przejeżdżałem wczoraj przez waszą piękną wioskę, która raczej była taką... kas tzw. "crossowy" potworek do kogo należy? (3) i czy jest legalny? I ten syf koło ulicy chłopskiej? pytam Ja miałam 27 śerpnia ten wypadek ... (7) Właśnie miałam tam wypadek i podejrzewali , że mam złamany kręgosłup a mam... Asia powypadkowa xDd ile?????? (7) czy wiecie może ile aktualnie mieszkańców liczy Bojano? pozdr pd szambo wylewane do kszków (12) Pan z majora Bojana 7 w Bojanie posiadający kurniki w nocy z szamba wylewa... iza Pulmonolog w Bojanie - OPINIE (3) Proszę o opinie o poradni pulmonologicznej w przychodni w Bojanie. jola pielegniarka srodowiskowa (3) Pomocy. Ktora pielegniarke srodowiskowa wybrac z osrodka w Kielnie??? Prosze... niunia Opieka lekarska w BOJANIE (5) Proszę o opinie o lekarzach z naszej pięknej wsi. alcia Prace nad nową Strategią rozwoju naszej gminy (3) Na stronie internetowej naszej gminy pojawiła się ankieta w której możemy się... zzz Nauka Anielskiego (7) Czy ktoś z Bojana lub okolicy może 2-3 razy w tygodniu pomóc uczyć się języka... Nadia Nordic Walking (3) Witam mieszkanki i mieszkańców Bojana oraz okolic. Zastanawiam się czy... Beti instruktor Przepompownia - plus zlewnia ścieków (21) Ciekawa jestem ilu mieszkańców wie, że wydanym pozwoleniu na budowę... Zainteresowany palenie śmieci i odpadów w piecach jest zagrożeniem powietrza. (11) Czego nie wolno palić? - plastikowych pojemników, - zużytych opon i... magda ha Znaleziono labradora (1) Witam. Otrzymałem na stronę internetową taki wpis do księgi gości. Niestety... Tom Znaleziono psa, suczka labrador, młoda (1) dnia 13.03.2012 przy ul. Na Dambnik przyplątała się do mnie sympatyczna... Paweł Palenie syfem w piecach (9) Jak widzę jaki syf unosi się z kominów wsioków bojańskich to chcę... prawo fitnes (2) Jak zajęcia są nago to ja się piszę. zainteresowana