Boska Florence

Temat dostępny też na forum: Boska Florence
Opinie do filmu: Boska Florence.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boska Florens

Dawno sie tak nie ubawilam.Doskonale aktorstwo.Polecam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie wiem czy użyłabym określenia "ubawić się" w kontekście tego filmu....owszem pośmiałam się ale już dawno nie doznałam takiego wzruszenia....dosłownie do łez. Jest to film o pasji, o muzyce ale przede wszystkim odbieram ten film jako hołd wielkiej miłości, oddaniu i poświęceniu się męża wobec żony. Cudownie zagrany.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boska Florence

Po prostu Boskaaaa!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam

czasami warto marzyć i pomagać marzyć innym; kochać mimo wszystko
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po prostu BOSKA !

Aktorskie Mistrzostwo Świata ! Doskonały film. Polecam ;))
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

BOSKA FLORENCE

Muzyka odawała jej skrzydeł i kreowała rzeczywistość w której czuła się szczęsliwa. Tą rzeczywistością chciała żyć, niestety obok świata marzeń istnieje świat realny, przez który przedziera się pieniądz, obłuda i śmierć...
Smutne, ale prawdziwe...Szczerze POLECAM FILM!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nie jest komedia .

To jest smutny film o nieszczęśliwej kobiecie. To jest dramat. Dobrze zagrany i smutny.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

czy ona była nieszczęśliwa...

chyba nie całkiem bym zgodziła się z tą tezą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taka prawda

Ten film jest jak życie. Jest w nim miejsce na radość, szczęście, smutek i łzy.
A film doskonały !!! Zagrany wyśmienicie ;))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fantastyczny

Super zagrane role, świetnie spędzony czas i ubaw po pachy. Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Była pozbawiona talentu wokalnego

ale chciała śpiewać. Sprawiało jej to radość. Ale ludzie śmiali się z tego . I oszukiwali ją ( dla jej pieniędzy ) . Śpiewała i płaciła, żeby inni jej słuchali. Gdy uświadomiła sobie, że ludzie z niej kpią - umarła . I to ma być ubaw po pachy ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

:)

a ja tam widze swiatelko nadziei:)) nie płaciła by jej słuchali - to oddany maz placil. a ze jej pieniedzmi? oddany maz. i tak spkalalam sie jak bobr;)) polecam kazdemu samemu obejrzeć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pięknie opowiedziana historia

i doskonałe aktorstwo, w tej roli Meryl Streep wykazała się kunsztem najwyższych lotów i wreszcie Hugh Grant dostał rolę, na którą zasługiwał już od dawna. Doskonale zrealizowany i zagrany film
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetny film

Meryl boska jak zwykle a i Hugh wspiął się na szczyty swoich możliwości.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda że nie nakręcono polskiej wersji filmu pt "różowa pantera" ze Steve Martin'em, ale w polskim wydaniu najlepiej zagraliby aktorzy z kabaretu "moralnego niepokoju". I drugi film powinni Polacy nakręcić to "Lesio" Joanny Chmielewskiej, a główną rolę Lesia powinien zagrać Jerzy Kryszak, jest genialny do każdej komedii (a Karolka powinien zagrać Cezar Żak, super aktor!)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Boska Florens

może nie jest to typowa komedia ale bardzo dobrze się ogląda, polecam na relaksowy wieczór
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boska Florence....

......wspaniały film. Na ekranie toczy się akcja absurdu, a widownia beztrosko zrywa boki. Mimo wszystko to jest Komedia i to świetnie zagrana przez Meryl Streep i Hugh Granta. Głośne ataki "kaszlu " też mi się podczas filmu udzielały. Gorąco polecam......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

niezły ale

Bardziej pogłębione przedstawienie dramatu bohaterki było wiosną w filmie niesamowita margaritue
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boska Florence....

......jest naprawdę boska. Wspaniały film w wykonaniu Meryl Streep i Hugh Granta.
I na pewno jest to Komedia przez duże K, wzbudzająca salwę śmiechu. Polecam gorąco........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Całkiem wporzo. To nie jest komedia, tylko dramat z kilkunastoma gagami - ale to raczej śmiech przez łzy, podsumowując.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idźcie koniecznie!

Niezwykle wzruszająca historia. Cudowny pomysł żeby pokazać ją w filmie. Przepiękna opowieść o pasji i miłości, zagrana z pasją i miłością. Dla mnie oscarowy, szczególnie dla Meryl. Hugh i Simon też wyśmienici.
Zobaczcie koniecznie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwnie

Film słaby a same komentarze tu pozytywne... Moze bylismy na innym filmie ??? Meryl dzika rzeka streep nie pasuje do tej roli ....Hugh Nothing hill grant i ten jego uśmieszek idioty:( never ever!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Piep*zyć Mickiewicza 3 (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza 3 . Przeczytaj o filmie.

Avatar: Ogień i popiół (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Avatar: Ogień i popiół . Przeczytaj o filmie.

Marona - psia opowieść (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Marona - psia opowieść . Przeczytaj o filmie.