Botoks

Temat dostępny też na forum: Botoks
Opinie do filmu: Botoks.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dresiarski humor. Dno. Naprawdę parę przekleństw kogoś śmieszy?
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 31

A Ty już widziałeś??? przecież premiera dopiero jutro!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dzisiaj :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

trailer mówi wszystko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tak tak tak i jeszcze taaaaaak
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

idź na film Vegi

narzekaj, że przeklinają :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

film dla typowego wyborcy PISU

Janusza w kubotach na deptaku we Wladku za pincet plus.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

wypowiedział się...

typowy wyborca PO z wielkim brzuchem i małym rozumem. Złodziej, kupujący w outlecie na Szadółkach a latem wąchający 15%koke w sopockiej knajpie serwującej 5% drinki.

Koszmar. Nie polecam
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 28

Co z Wami?

Vega jest doskonały -był i jest.Super film.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 63

..

Dla osoby z poziomu budki z piwem to super.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie ma innych aktorów?

To jakiś sequel pitbulla, czy tym razem dziarski Romek gra trzeźwego chirurga?
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co to znaczy to słowo sequel?

Za Wikipedią, leniwy głąbie kapusty:

Sequel (; ang. kontynuacja, dalszy ciąg, następstwo) – kontynuacja jakiegoś dzieła, najczęściej filmu, książki lub gry komputerowej, przedstawiająca dalsze losy poznanych bohaterów lub kontynuująca wątek ukazany w poprzednim dziele.

Jak lubisz Vege to idź do kina

Film w stylu Vegi, może trochę przerysowany ale przedstawione są tu realia polskich szpitali, korupcji,patologii społecznej, firm farmaceutycznych wciskających buble..słyszałeś o zespole niespokojnych nóg? Obejrzyj i oceń...
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 28

..

Pisząc ze są to prawdziwe realia to rozumiem ze masz doświadczenie z tym związane? Czy może posiłkujesz się filmem i juz masz wyrobione zdanie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

z tymi realiami to bym nie przesadzała :)

jak ktoś idzie do kina na dokument o służbie zdrowia to wyjdzie zniesmaczony, jak idzie na komedię Vegi to będzie zadowolony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam , dobre kino , aczkolwiek nie dla wszystkich.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 37

Beznadzieja ! Nie polecam.

Filmowe szambo, zlepek naciagnietych scen z tabloidow. Aż szkoda niektórych aktorów. Nie da się oglądać, pierwszy w życiu wyszłam w trakcie seansu.
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 36

Tragedia!

Nie polecam! Masakra ! Gorszego filmu nie oglądałam nigdy w życiu! Po prostu wstyd zrobili polskiej medycynie i ludziom. Co za bzdury, reżyser albo był zajarany albo naczpany. To po prostu nie do opisania. Po prostu straciłam po nad dwie godziny swojego życia na bezgustowną brdurę. Żałuje ze nie wyszłam z sali po pierwszej aborcji na ekranie. Noe moge zrozumieć jak ci aktorzy mogli się zgodzić grać w takim, za przeproszeniem g@wnie.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 35

Wstyd zrobili polskiej medycynie...
Dziwi mnie fakt ilu tu specjalistow,gawedziarzy i gowniarzerii ktora malo wie o zyciu i realiach szpitali i sluzby zdrowia.
Film ma bardzo duzo wspolnego z polskimi realiami,niestety.Moze nie klna tak jak w filmie ale koncerny farmaceutyczne i traktowanie ludzi podobne do tego w filmie ma miejsce.Ludzie po prostu nie chce sie z tym zgodzic,a rypani przez sluzbe zdrowia i koncerny farmaceutyczne sa na kazdym kroku:)
Jak dla mnie film celnie trafia i obnaza koncerny farmaceutyczne ktore sprzedaja nam...proszek do pieczenia i wapno.Przerabialem.35 lat w branzy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Filmu jeszcze nie widziałem

ale czyżby był też o Tobie?

Oczywiscie ze o mnie,po czesci.Jesli zrozumiales co napisalem.
pracowalem w sluzbie zdrowia,w jednym z najwiekszych szpitali w Gdansku.
Ludzie moga niedowierzac ale czesc z tych rzeczy naprawde dzieje sie w tych placowkach.ale Wy,malutcy jak zwykle nie chcecie i boicie sie dopuscic prawde.Hmm,mysle ze to juz wasz problem.Ciesze sie ze Vega wypuscil ten film.Osobiscie nie jestem dumny czy tez nie szczyce sie tym co widzialem i co sie dzieje,nie chce zeby to sie dzialo ale jakby to powiedziec.Jako lekarze,nie wiele mamy tu do powiedzenia.Rzadza firmy farmaceutyczne ktore maja to nosie trucie ludzi,wydawanie bezsensowne lekow ktore dziala tylko na oko czlolwieka czy tez obowiazkowe szczepienia ktore maja na celu wpuszczenie na rynek ogromnej liczby zatrutej klienteliw pozniejszych latach .Biznes,zero pomocy-tak jak uwazaja ludzie.Naiwniacy.
Dlatego odpoczywam juz w innym kraju,i po prostu patrze na to z boku.I w nosie mam tajemnice lekarska.Bo juz zawodu nie wykonuje.a kto sie zastanowi nad zmyslnie wypracowanym mechanizmem oglupiania ludzi,temu chwala:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry film, ale nie dla wszystkich

To tort, do którego dodano różne smakołyki, słodkie, kwaśne, gorzkie, a nawet spleśniałe. Nie każdemu musi smakować. Tematy ważne pokazano poprzez przypadki skrajne oraz ekstremalne, które w jednych miejscach są nagminne, a w innych nie występują. Vega przeciwnik aborcji użył najcięższych dział w postaci wstrząsających, sugestywnych zdjęć, a z drugiej strony Vega jako zwolennik in vitro ukazujący piękno narodzin (ostatnia scena filmu). Pomijane tematy długości "Grażynki" i bezczeszczenia zwłok mogą szokować, ale to Vega tutaj wola, że należy dokonać zmian. Dla mnie to film bardzo ważny, i choć niektóre sceny nie podobały mi się (umierające płody/niemowlaki w metalowej miednicy) to i tak uważam, że to film kultowy, który będę bardzo długo pamiętać.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 32

Pozwole sobie na metaforensa...

Vega nadmuchał gumowego krokodyla, zwiastunem próbował wmówić suwerenowi, że to Godzilla, która zabierze wszystkim 500+. A tu CO ? FOR FITER SZWAGIER, franca i zakała dobrego kadru. Chyba pora reżysera wysłać na dietę ...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 14

a

stolec jak ich mało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film oglądałam już na tej stronie http://5k-player.pl/49417 i polecam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film mocny i słaby

Absolutnie nie dla kobiet w ciąży.
Temat trudny.

Po seansie nie wiesz czy masz płakać czy się śmiać.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zlepek a nie film

Zlepek pomysłów , zbyt długi epilog. Fatalne dialogi
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dno.

... co tu pisać... szkoda kasy.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 16

warto zobaczyc

Swietni aktorzy, dobra oprawa. Jedyny problem to dialogii
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Beznadziejny

Nie polecem filmu. Tylko przekleństwa.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 17

Beznadziejny

Nie polecem filmu. Tylko przekleństwa. Dziwie się tak dobrym aktorom.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16

Mocny, ale dobry !

Warty obejrzenia
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 14

Dnoooooo!!!!!!

Nie polecam! Pierwszy raz wyszłam z kina w trakcie seansu. Szkoda czasu i pieniędzy!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 16

super

Mam 25 lat przepracowane w AMG , Film pokazuje to co jest prawdę w szpitalach. Brawo panie Vega!! Polecam
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 14

"Mam 25 lat przepracowane" jako kto...salowa czy cieć na bramie wjazdowej?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

Do ćwierćinteligenta od komentarza wyżej

Myślisz, że jak salowa to ślepa albo głupia? Taka salowa czy cieć dzieciaku więcej wie o życiu niż Ty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra !!!!!!!!!!

To najgorszy film jaki w życiu obejrzałam, po raz pierwszy w życiu wyszłam z kina...........
stanowczo odradzam !!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 15

marek

Ja też wyszedłem z kina. Szkoda wydanych pieniędzy na wypociny tych miernot, ale za to czas lepiej wykorzystany poza kinem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gra aktorska naprawdę bardzo fajna, ale film bez zadnej konkretnej treści i wątku
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

dokładnie, nie wiem co reżyser "próbował" przekazać?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byłem i jest super film

Krytycy chodzą na pokory i inne dna, ludzie na Vegę i tyle w temacie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10

polecam najlepszy film Vegi

polecam
dobra obsada, bardzo dobra
film i śmieszny i straszny i dobrze nakręcony
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 12

To chyba byliśmy na dwóch różnych filmach...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Porażka!

Marna gra jak i fabuła-porazka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

bardzo fajny film

Film pokazuje patologię w służbie zdrowia. Ta patologia istnieje, co nie znaczy przecież, że dzieje się tak w każdej placówce. Jeśli ktoś nie potrafi rozróżnić takich podstawowych rzeczy to film nie jest dla niego.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

Film

Byłam na filmie, bardzo mi się podobał. Taka jest prawda, to co się dzieję w służbie zdrowie, pokazane od tak zwanej kuchni. Polecam!
PS. Dziwię się matką które przychodziły ze swoimi dziećmi 16 +, a potem wychodziły z kina po 20 minutach seansu ?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja się dziwię ojcem

J.Polski

Matkom

poprawna pisownia

matkom, nie matką
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki

Dzięki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

Dobry film
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Beznadziejny !!!!!!

Byłem, oglądałem i stwierdzam ze najgorszy film Vegi !!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

FATALNY FILM !

dialogi słabe dla widza typu "dureń" gra aktorska co niektórych pozostawia dużo do życzenia, przesadzony, jeśli ktos lubi prymitywne kino to będzie zachwycony !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Idiot a

A ty na bank jesteś obeznany w kinie :) idź ugotuj grochowke na 3 dni, albo wyśpij się do pracy za najniższa krajowa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ha ha ha

Jestem zachwycony. Każde kino jest prymitywne bo......gra na instynktach....teatr, sztuka po co to? Żebyś wiedziała co to emocje.

Super film POLECAM

Bardzo mocny film, dający do myślenia. Dziwię się krytycznym recenzjom. Bardzo polecam, nie czytajcie recenzji tylko idźcie do kina. Trzy dni od obejrzenia filmu przeżywam i dyskutuję, i polecam go przyjaciołom i znajomym i wszyscy są zachwyceni.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Obejrzę jeszcze raz !!! Genialny, film o narodzinach i śmierci

Świetny, Vega jest dla mnie guru. Mocne kino ale nie bezmyślne, cały czas oglądając ten film cieszyłam się ze już urodziłam bez komplikacji zdrowe dzieci. Rozmawiałam z zaprzyjaźnioną lekarką, jest wkurzona ale nie na Patryka Vegę, ktory pokazał warunki w polskich szpitalach ale na warunki jakie panują w gdańskim SOR na izbie przyjęć. Patryk Vega miałby gotowy scenariusz na BOTOKS 2.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Boootoks

Gdyby nie sceny z umierającym dzieckiem w misce to dałbym 6/10, a tak daje 3/10.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Lepiej nie widzieć umierających dzieci po skrobance i myśleć,że to galaretka....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry film

Bardzo dobry film . Mocne kino. Smieszy i wzrusza. Polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Świetny film!!! I śmieszny i straszny, dający do myślenia i dobrze zagrany, Sala pełna i nikt nie wyszedł w trakcie seansu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Film powinien nazywać sie Vagina

Gniot. Poprzednie filmy Vegi spoko. Ale ten to zenada
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

jeśli krytykujemy Botoks za chaotyczność

to podobnie chaotyczne są kultowe Miś czy Rozmowy kontrolowane
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czarny Marsz....czy te kobiety,które tak łatwo założyły czarną bluzkę teraz mają to samo zdanie? ryba,bezkształtna masa komórek.....nie ,konający człowiek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

WEGA MISTRZ

Rewelacyjna gra aktorska, po prostu cymes Polskiego kina. Nie zgodzę się z negatywnymi opiniami. Rozumiem, że temat ukazany w zwiastunie to drugi plan, a to co jest piereszoplanową sprawą, czyli kwestie inwitro i aborcji w Polsce są delikatnie mówiąc nie wygodne dla wielu, z tąd i nie popularne. Nie mniej jednak Patryk Wega po raz kolejny w mistrzowski i nie przekolorozywony sposób pokazał tą część naszego życia, zachowując swoisty pazur Polskiej rzeczywistości. Zachęcam wszystkich odważnych i otwartych na trudne tematy ludzi do obejżenia tego filmy - naprawdę warto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam postudiować słownik ortograficzny i słownik poprawnej polszczyzny

Lepiej myśleć ,że galareta wychodzi z macicy czasie skrbanki

Ci,którzy piszą,że to beznadziejny film to są albo czarnomarszowi albo prymitywni ludzie....patrzą na konające dziecko i nic nie czują.K...a co to za potwory?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mocnyfilm

Mocny film i raczej dobry . Pewnie że niektóre sceny wydają się groteskowe, niby można się śmiać ale tak trochę pokrywając śmiechem własny strach, troszkę przez łzy. W komentarzach można poczytać że wyszłam z filmu, że w filmie same bluzgi, że fatalny, że najgorszy itp. ale czy to nie jest zwykła manifestacja wyparcia? Bo co jeśli tak jest naprawdę ?! Mocny film bo pokazuje nasze własne podwórko, tu nie chodzi o to że dawno, dawno temu w czasie II WŚ zagazowano miliony ludzi, to nie gdzieś tam komuś w afganie urwało nogę ale to jest tuż za rogiem, to się dzieje. Do lekarza lub szpitala prawie każdy z nas jeszcze trafi a tam .... (lepiej wozić ze sobą żel intymny i miętusy) . Personel medyczny jest wśród nas, każdego dnia mijamy się z tymi ludźmi. Czy historii z pavulonem nie było? Tylko bez linczów mnie tutaj nie każdego w lekarskim kitlu trzeba wbijać na pal. ,,Botoks" to część, przerysowany wycinek. Proszę pamiętać że nie jest to dokument. Można się pocieszać że my trafimy do innych lekarzy ... hmm a co jeśli jendak nie ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super!

Bardzo mi się podobał a Polaków to chyba prawda w oczy kole.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo ważny film

Vega po serii banalnych filmach o korupcji w policji i zdziczałych bandytach wchodzi w fazę przekazu. Film z przesłaniem o stanie państwa w służbie zdrowia. Takich patologii w każdej strukturze jest oczywiście więcej ale reżyser skupia sie na tym biznesie który większości kojarzy sie z przysięga Hipokratesa. Niestety jak to już bywa w państwach postkolonialnych z mentalnością sowiecka wsród dużej części społeczeństwa prawo siły wciąż obowiązuje. Lekarze i przemysł wokół nich nie jest wyjątkiem. W filmie pada ważne zdanie "firmy farmaceutyczne to nie mafia ponieważ ta druga ma ograniczony budżet" teraz niech każdy włączy jakieś medium w Polsce i posłucha reklam, na 100 proc pierwsze bedą właśnie leki o których mowa w filmie. Niech pierwszy rzuci kamieniem w ekran ten który nie miał przykrych doświadczen ze służba "zdrowia". W filmie lekarze pokazani są z dwóch stron jako cwaniaki i jako ludzie, tak tez właśnie jest. Oczywiście główny nacisk to aborcja i rozprawy moralne z tego względu. Film bardzo ważny jako przyczynek do dyskusji.

Maciej

Super film
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ma AMG pisowski debilu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super film!

Polecam;) z całego serca.Gratuluje reżyser owi.

Super film!

Polecam serdecznie;)

Inne tematy z forum

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

Wichrowe wzgórza (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Avatar: Ogień i popiół (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Avatar: Ogień i popiół . Przeczytaj o filmie.