Bridget Jones 3

Temat dostępny też na forum: Bridget Jones 3
Opinie do filmu: Bridget Jones 3.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Arczi69

On jest bardzo słaby ten film
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 50

Justa69

A ja myślę że mi się podoba i chcę na niego do kina Andrzej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

film

a ty nie znać polskiego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

napisał jakiś ignorant co filmu na 100% nie widzial

ze zawsze musi sie znaleść jakis maruder co nie ma co robic, bo znajomych brak, lazi po stronach i zamieszcza debilne komentarze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bridget Jones

Film jest fantastyczny! To jedna z lepszych komedii ostatnich lat. Cała sala zanosiła się śmiechem. Świetna gra dojrzałych aktorów, brytyjski humor, wartka akcja. Po prostu rewelacja!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po prostu świetna komedia!!!

Film wspaniały, dawno się tak nie śmiałam w kinie. I cała sala również. Także gorąco polecam na poprawę każdego humoru :)
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

Brydzia

Iść iść iść. Końcówka trooochę rozwleczona, ale iść iść iść. Zabawny, ciekawy, w dobrym tempie. Dużo się dzieje. No i kogo wybierze Bridget??? Potwierdzam, cała sala zanosi się śmiechem. Iść iść iść ;)
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super komedia.

Najlepsza z 3 części. Bardzo śmieszny. Polecam!!!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się ze 3 część WIELE, WIELE LEPSZA NIŻ 1!!!!

cała sala śmieje się od pierwszych 2 min filmu i nie przestaje do konca seansu, dobrze ze film z napisami, bo od salw śmiechu malo co jest slychać, obok mnie jakis facet ! smiał się do łez a z niego okoliczni widzowie :))
Film z wspaniałym, sarkastycznym angielskim humorem, fabuła ciekawa do końca. Sam koniec filmu daje nadzieję na 4 część :) Od lat nie popłakałam się tak ze śmiechu, zarówno ja jak i panowie na sali :) o czymś to świadczy. Iść, Iść koniecznie :))
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Warto ...

Film świetny. salwy śmiech naprawdę dobra Brytyjska komedia . Zapraszam do kina można się nieźle ubawić dwie godziny pozytywnej energii.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bridget

Super film i prześmieszny i bardzo wzruszający. I prawdziwy. A na widowni same panie, które pamiętają Bridget sprzed nastu lat. Warto ;))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja

Film super, kobietom się na pewno spodoba. Dziewczyny idźcie na niego z kileżankxmi, bo faceci popsują Wam projekcje :-).
My płakałyśmy ze śmiechu. Bardzo polecam :-).
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

przezabawna komedia!!!!!

Świetna komedia!!!!!!! Dowcipy na poziomie, humor nie pozbawiony inteligencji! Polwcam. Długo już się tak nie bawiłam w kinie :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy rzeczywiście komediowy?

Chwilami zabawny i wzruszający ale przewidywalny od początku do końca. Dialogi płytkie, pozbawione lekkości, humor niezbyt finezyjny. W skrócie: lekki, łatwy i przyjemny dla mało wymagającej widowni. A może to ja się czepiam?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

KOSZMAR

Film koszmarny. nuuuuudny i naiiiiiwny. Dla idiotek, ktore zyja przed ekranem komputera. Sala spala poza jedna pania, ktora momentami wybuchala smiechem, podczas gdy reszta siedziala cicho. Moze byla pijana...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17

Trzeba było iść na Smoleńsk
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może byliście na innym filmie ha ha ha ;) Ja uśmiałam się do łez i nie jestem idiotką, która żyje przed ekranem komputera. Dawno w kinie nie było tak fajnej komedii a chodzę dość często. Skoro ten film był nudny to podaj kilka ostatnio granych w kinie dobrych komedii ... Chętnie obejrzę i sprawdzę swój gust.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

Rewelacyjna komedia. Można sie naprawdę odstresować, terapia śmiechem :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fantastyczny film ;=

Poszlismy z mezem na 3 czesc i tak sie usmialismy ;) to byl cudowny wieczor a w domu obejrzelismy 1 i 2 ;) i zdecydowanie 1 i 3 sa najlepsze brawo dla producentow ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

eor

Bardzo miły fajny film. Idealny na wieczór z kobietą .polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

BRIDGET JONES 3

REWELACJA!!!Już dawno nie śmiałam się do łez w kinie! Najlepsza komedia od wielu lat.POLECAM.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszyscy 10 lat starsi i to widać, ale dają radę!
Można się uśmiać do bólu mięśni.
Zobaczcie koniecznie :)
Raczej babski, chyba że facet umie się tak naprawdę wyluzować i pośmiać...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo fajny

oboje z mężem bardzo dobrze się bawiliśmy, najlepszy z serii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda czasu, szkoda kasy

Sequel zupełnie nieudany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lekki ,łatwy, poprawiający humor po ciężkim dniu,taka rozrywka bez zbędnego wysiłku .Choc szczerze mówiąc trochę zawiodłam się oglądając Rene Zelweger w takim wydaniu ,po poprawkach i osobiście mi to przeszkadzało to w odbiorze.
Ogólnie polecam bo w rzeczywistości raczej nie mamy szansy na takie przeżycia ,wiec warto przeżyć to filmowo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczna komedia.

Nie wiem kto klika te gwiazdki u góry zaniżając tak bardzo ocenę filmu?! Fantastyczny film, gromkie salwy śmiechu całej sali, rzadko zdarza się, żeby kolejna część filmu była lepsza od poprzedniej a trzeba przyznać, że trzecia część jest po prostu najlepsza. Film idealny na poprawę humoru, polecam koniecznie trzeba zobaczyć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Totalny relaks:)

Płakałyśmy z koleżankami ze śmiechu:) Bardzo, bardzo polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Rene jak zwykle: świetna, zabawna i do tego świeża;) idziemy z dziećmi drugi raz!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam...

Super,zabawna komedia . Już dawno nie widzialam tak dobrego filmu ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja, dawno nie widziałem tak dobrej komedii
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.

Wichrowe wzgórza (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Melania (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.