Brooklyn Bounce

Temat dostępny też na forum: Brooklyn Bounce
Występ legendarnego wykonawcy miksów nagrań house,techno i trance BROOKLYN BOUNCEBROOKLYN BOUNCE w KAMELEONIEsobota, 29 wrzesień 2007Centrum Stocznia Gdańska oraz Agencja MONIART zapraszają na niezapomniane wydarzenie - występ grupy BROOKLYN BOUNCEBrooklyn Bounce to najciekawszy zespół grający progresywny house,.Brooklyn Bounce to po prostu to, czego każdy technomaniak musi posłuchać. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawsze nie na czasie

Brooklyn Bounce był moim ulubionym zespołem jakieś 8 lat temu. Marzyłem o tym by tu przyjechali. Dlaczego zawsze przyjeżdżają do nas już osłuchani artyści? Tak samo Scooter i wiele innych. Zawsze za późno.

Nie jest zle...

Niedawno brooklyn nagral singielek ktory spotkal sie z niezlym odbiorem wiec moze impreza nie bedzie taka zla osobicie nie lubi tego klubi z powodu pojawiajacych sie tam awantur ale jak dla mnie impreza napewno na duzy +

Brooklyn

cieszmy sie ze organizator zaprasza coraz wiecej artystow swiatowego formatu.lepiej pozniej niz wcale.jeszcze w trojmiescie nie byli. z tego co wiem za tydzien erotic night a za dwa tygodnie Cj Stone, w halloween KRIST van D.. wpadacie wogole na Brooklyn??

tylko dj

kurde zamias grupy bedzie tylko dj

brooklyn

dj z tancerkami.wiec bedzie grubo z tego co wiem.ludzi tez masa sie wybiera

I jak impreza?

to zarąbisty zespół !!!!!!!

DJ Nokia

fajna impreska taka okazja jiuż niygdy się nie wydarzy

@@@@@@@@@@@

Zespuła z*******y ale juz organizatorzy do dupy

Inne tematy z forum

Niezwykłe Kobiety Pomorza (4 odpowiedzi)

Wydarzenie "Niezwykłe Kobiety Pomorza", które odbędzie się 9 marca 2026 r. o godz. 18:00 w...

Targi Książki (29 odpowiedzi)

W dniach 20-22 lutego 2026 roku, w Polsat Plus Arenie Gdynia, odbędą się pierwsze Targi Książki w...

Hevelka 2026 (3 odpowiedzi)

Hevelka to nie tylko największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu, ale przede wszystkim...