C+E

Temat dostępny też na forum: Stowarzyszenie Przewoźników Drogowych
Zdecydowanie polecam Pana Krzysztofa. Egzamin C+E zdany za pierwszym podejściem. Miałem wykupione 2 godz na placu i to wystarczyło. Wytłumaczyl co i jak, fachowiec jakich mało. Dodam że cały kurs robiłem w innej szkole, ale nie czułem się pewnie po ich lekcjach. Dlatego dokupilem 2 godz u Was. Nie żałuję, dobrze wydane pieniądze. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten Krzysztof to cwaniaczek wspomnij ile zrobił cie w Konia troche póżniej troche szybciej i na każdej jeździe wplecy min pół godzyny zapomniałeś dodać ile razy w tygodniu jeżdziłęś z nim max 2 razy w tyg. Wiec o co Halo, Mądruje sie co to nie on Jak by wszystkie rozumy pozjadał. Kierowniczka PSPD p. Kasia nic z tym Krzysztofem nie robi bo gdzie najdzie takiego co będzie dymał ludzi na czasie jazdy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...