CV nie na maila

co sądzicie o firmach które nie chcą CV na maila, tylko żeby im dostarczyć osobiście?
ciekawa jestem jak wtedy z ilością tych CV?
ostatnio zanosiłam właśnie do jednej z takich firm i w sumie stosu cv nie widziałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CV nie na maila

Ja myślę że firmy robią tak bo osobiście mniej osób przyniesie cv niż wyśle, czasem widzę jak na jedno ogłoszenie jest ponad 1000 wejśc to pewnie co druga wyśle cv to na prawdę mają w czym wybierać, a tak jak zaniesiesz od razu zobaczą osobiście kandydata, krótka rozmowa że przyniosłeś cv i czekasz na telefon. Przykład z wczoraj. Było ogłoszenie ale osobiście cv trzeba było przynieść, zaniosłam Pan wczoraj powiedział że mają 30 dni na odezwanie się a odezwał się po kilku godzinach, no i ide w przyszłym tygodniu na rozmowe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie idziesz jak można spytać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to super, mam nadzieję że i do mnie się odezwą :) ja zanosiłam do hurtowni

no ja tez zanosilam do hurtowni i faktycznie stosu tam nie bylo...:P

A do jakiej hurtowni złożyłyście?

a odezwali się z tej hurtowni?
bo do mnie nie

Ja nie składałam do hurtowni, tylko do Punktu Obsługi Klienta

do mnie sie nie odezwali i to byla hurtownia przy j.wisniewskiego...pewnie juz wybrali kogos innego

Na jedno miejsce pewnie było ze 30 osób albo i więcej osób i w tym własnie ból bo każdy szuka pracy i od 4 msc nie mogę znaleść pracy :(

ja też jakość od 4 miesięcy
ale fakt jest taki że spotkań rekrutacyjnych mam dosyć sporo czasem i codziennie ale jak widzę stosy cv na tych spotkaniach to się nie dziwię że na mnie nie trafia ;(

no ja juz szukam 1,5 miesiaca, i mam goraca nadzieje ze niedlugo mi sie uda cos znalesc, ale jesli tyle teraz zjmuje szukanie pracy to az strach pomyslec ile ja bede szukac...ale dziewczyny glowa do gory niedlugo cos na pewno znajdziemy:):)

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...