I.trzaskawka@wp.pl - ocena (1) Bardzo polecam rehabilitanta Pana Leszka, w 100 procent zaangażowania i... I.trzaskawka@wp.pl Aga - ocena (1) Polecam. Pełen profesjonalizm. Aga Aleksandra Czyżewska - ocena (1) Dziękuję za wsparcie w koksartrozie. Godne polecenia są konsekwentne usługi... Aleksandra Czyżewska
Joanna - ocena (1) Polecam Wszystkim! Ogromne zaangażowanie rehabilitantów. Joanna Gabriela Niewiadomska - ocena (1) Mam przyjemność przedstawić moją opinię na temat rehabilitanta / który od... Gabriela Niewiadomska Zdzisław - ocena (1) Jeżeli była by możliwość wystawienia jeszcze wyższej oceny to na pewno taką... Zdzisław Maria - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Najlepsza rehabilitacja z jakiej syn... Maria Leszek W. - ocena (1) Chciałbym podzielić się opinią na temat rehabilitacji domowej. Praca jest... Leszek W. Dorota Boguszewicz - ocena (1) Rewelacja , pani Asia super wykonuje swoją robotę Dorota Boguszewicz Jolanta - ocena (1) Polecam fizjoterapię, szczególnie ćwiczenia izometryczne i w odciążeniu z... Jolanta Jarosław Kozik Gdynia - ocena (1) Chcę serdecznie podziękować, szczególnie P. Paulince, Kindze, Marysi oraz... Jarosław Kozik Gdynia Krystyna K. - ocena (1) Mój mąż nigdy tak chętnie nie chodził na rehabilitację jak do "Morskiej"... Krystyna K. Joanna - ocena (1) Fantastyczny personel, bardzo empatyczny. Polecam. Joanna Jarek - ocena (1) Polecam tą placówkę w szczególności Panią Paulinę . W Przychodni zostałem... Jarek M. Borowska - ocena (1) Właśnie korzystam kolejny raz z rehabilitacji w Przychodni Morskiej. Warto... M. Borowska Anna - ocena (1) Polecam panią Paulinę pełen profesjonalizm! Korzystam z terapii kręgosłupa i... Anna Aleksander - ocena (1) Polecam wszystkim co mają kłopoty ortopedyczne Pracownicy bardzo dobrzy,mili... Aleksander Jerzy - ocena (1) Ostatnie 2 tygodnie byłem na rehabilitacji ambulatoryjnej. Profesjonalny... Jerzy Celina - ocena (1) Zakończyłam miesięczną rehabilitację na Oddziale Dziennym z pełnym sukcesem,... Celina Marcin - ocena (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa, przemiłe Panie w recepcji i... Marcin