Cierpliwość

Sklep zamknięty a na drzwiach karteczka-"Wracam za 5 minut" Czekałem 30 minut. Porwałem karteczkę-wprowadzającą ludzi w błąd i skorzystałem z innego tego typu pkt. przy ul. Wallenroda. Tam nie było żadnej karteczki ale za to otrzymałem towar którego poszukiwałem.
Dlatego sklepu nie polecam no chyba że po wcześniejszym telefonicznym umówieniu się .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Cierpliwość

Stachu jesteś z konkurencji?
Bardzo proszę o kontakt mailowy, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Laskę chciałem kupić. Z jakiej konkurencji ? Jeśli jesteś sprzedawcą w tym sklepie to należy Ci się niezła bura. Za komuny takie rzeczy jak ta Twoja kartka to mogłaby przejść. Teraz na szczęście mogę takich sprzedawców olać. Szkoda mi tylko tego zmarnowanego czasu, a nie było to te Twoje 5 minut.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To skoro możesz olać "takich" sprzedawców to daruj sobie wypisywanie takich drobiazgów, a nie bawisz sie w dodawanie komentarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Każdemu może wypaść coś ważnego, może i ważniejszego od obsługi klienta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie że tak. Ale jeśli pisze się że te ważne sprawy zajmą 5 minut to należałoby się tego trzymać, chociaż w przybliżeniu. Ja czekałem tam pół godziny a kto wie ile ta kartka tam wisiała za nim się tam ja pojawiłem a ile gdy sobie poszedłem.
Gdyby nawet sprzedawca się przeliczył to powinien jakoś o tym poinformować klienta, np. poprosić panie z rejestracji tamtejszej przychodni o skorygowanie napisu na kartce. Ten sklep wybrałem bo był po drodze z pracy. Sądziłem że sprawę załatwię szybko, jeszcze przed szczytem ulicznych korków. Te zmarnowane pół godziny miały istotny wpływ na moje ważne sprawy które tego dnia na mnie czekały. Dobrze że na rynku jest wiele tego typu sklepów. Ja pójdę tam gdzie sprzedawcy poważniej traktują klientów. T
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daruj sobie pouczanie mnie. Portal daje możliwość oceniania sklepu to z tego korzystam. Sam często wybierając jakąś firmę, sklep sprawdzam opinie innych klientów. Ja z usług tego sklepu z pewnością już nie skorzystam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I po co Ci to było, pracowniku tego sklepu? Zamiast napisać najzwyklejsze "przepraszam", podejrzewasz człowieka, który stracił przez Ciebie czas o złośliwość, bo pewnie jest z konkurencji. Nieładnie, nieprofesjonalnie i tyle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

prosiłem o kontakt mailowy a nie o "przepychnkę" na forum
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1