Co jest grane, Davis?

Temat dostępny też na forum: Co jest grane, Davis?
Opinie do filmu: Co jest grane, Davis?.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hm

Nie, to nie był najlepszy wybór. Mogą sobie krytycy piać z zachwytu. Może reakcja fanów braci Cohen, którzy stanowili jednak zdecydowaną mniejszość widowni, ale za to bawili się świetnie, może stanowić rekomendację. Film obyczajowy? Tak. Komedia? No jednak nie, ale to tylko moja opinia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wybór należy do Ciebie....

Jeśli Twój kilmat to "ścieżka strachu", "Fargo", "Lady Killers" ' "To nie jest kraj dla starych.." to nie idź do kina. A jeśli uważasz, że "gdzie jesteś bracie" jest OK, to film dla Ciebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ach

"Gdzie jesteś bracie" było przynajmniej śmieszne, a to sam nie wiem.
Detale dopracowane, pojedyncze sceny fajne, ale cała fabuła jakoś nie trzyma się kupy. Do tego historia nieciekawa. Ciężko powiedzieć co autor miał na myśli.
Fajnie się oglądało ale jakiś niesmak pozostał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co jest grane?

Jak można tak zawalić fabułę? Nie rozumiem, za co w ogóle ten film można nagrodzić. Zaczyna się ciekawie i nietypowo. Bardzo lubię, kiedy twórca eksponuje własny, charakterystyczny gust. Niestety później cały potencjał filmu zostaje koncertowo zmarnowany. W połowie miałem nadzieję, że pod koniec zostanę nagrodzony za wytrwałość, skoro nie wyszedłem w ślad za częścią rozczarowanych widzów. Niestety się przeliczyłem. Polecam ograniczyć się do obejrzenia trailera.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

Świetny film, fajny klimat i muzyka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Egzystencjalny, błyskotliwy, nie dla wszystkich. Moim zdaniem świetny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

Mała Amelia (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mała Amelia . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.