Co z Pluszową ?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny przed długim weekendem majowym pojawił się wątek Pluszowej, którą spotkało wielkie nieszczęcie :O(
Dzisiaj po raz pierwszy jestem na necie od zeszłego tygodnia i jestem ciekawa co u Pluszowej jak się trzyma itp.....niestety wątek z przed weekendu został wykasowany.
Co się stało?

pozdr.,
A.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co z Pluszową ?

No coż Anulka, z tego co wiem, to Pluszowa odwołała weselicho i miała jakies straszne nieprzyjemności z narzeczonym. Wiecej nie pisżę bo nie jestem na tyle kompetentną osobą by rozgłaszać to światu, a pozatym pewnie ona sama nie chce by o tym mówiono. Przykra sprawa, szkoda wielka :(

Pozdrowionka dla Ciebie Anulka :)

dzięki SaLmA za odp.
Mam nadzieję,że Pluszowa jakoś wszystko to sobie ułoży...

Pluszowa narobiła takiego zamieszania swoją osobą jak na innym forum i tak samo zniknęła jak wszyscy byli zaaprobowani i zmartwieni jej historią...ot tyle....

no to nieźle

a nie mówilam

dziwnie dziwne...

wątek nie został skasowany
tutaj poczytaj : http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=37601&t=37555

http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=37601&t=37555

wiecie co, mi się wydaje, że żadnego ślubu nie miało być, że tylko sobie Pluszowa to wymyśliła....i nagle zbliżała sie data ślubu to musiała coś wymyślić, żeby ukryć, że przecież żadnego ślubu nie ma!!!!!!!!

może masz rację

Wydaje mi się że to faktycznie się jej przydarzyło, zresztą ludzka rzecz każdemu może się przytrafić, moi przyjaciele też zerwali ze sobą na 2 miesiące przed ślubem to był dla nas szok i w rodzinie długo jeszcze o nich plotkowali, dlatego podejrzewam co czuje i nie zazdroszczę jej, zresztą widziałam ze na jednym z forum w którym sie udzielała wisi jej ogłoszenie o sprzedaży dekoracji ślubnych wiec chyba sobie tego nie kupiła tak bez powodu

Mar TUSIA
a Wy kiedy ślub????

Jacie sune ale historia :( nie wiem co o tym myśleć ale po co Pluszowa miałaby to wymyślać .... bez sensu ..... Boże tak mi jej żal :(

Nasz slub 18 czerwca 2005 w Kolegiacie NMP w Gdyni, jest na forum ktos kto bedzie miał slub tego samego dnia w Kolegiacie ale o 19 ???

znam ta osóbke, aferzystka i zakompleksina baba, jak mówiłam ze ma chłopa to oburzenie, wisieli na ogłosszenaich przedslubnych 3 dni , potem ksiadz je zdjąl a było tro oj dawno dawniej niz ta cała afera wybuchła
, małolata która nabrała wiele fajnych osób i nie fajnych tez

to jest ten kosciół na swietojańskiej? ja mam ale na 16 w duzym kosciele, mam pytanko czy wiesz co bedziemy mieli na tym slubie za 400 zł?

może fajerwerki?;))
w NSPJ ksiądz nam nie podał minimalnej kwoty, ślub był tak pięknie prowadzony że chyba doniesiemy jeszcze kasę,
bo daliśmy tylko 100, tyle ile mieliśmy przy sobie przypadkiem podczas spisywania protokołu.. a to trochę mało... ale na pewno nie dam 400:/

Adriana nie znam dokładnie kwoty, ale za ślub w małym kościółku z tego co pamiętam pani z kancelarii mówiła ze zamknie sie w kwocie 500 zł. Co w chodzi w tą cenę to oprócz zapłaty za księdza chyba tez kościelny i dekoracja którą robią siostry zakonne. A dlaczego tak dużo podejrzewam ze chodzi o to że to jest Kolegiata i tam mogą być tylko dwa śluby dziennie o 19 i 20 wiec musza sobie to odbić, skoro w Oliwie potrafi być nawet kilka dziennie to podobno kosztuje 300 zł.

Nie sądzę żeby to wymyśliła, widziałam się z nią osobiście i odkupiłam od niej misie na samochód, naprawdę wyglądała na przygnębioną i nie sądzę, żeby kupowała dekorację tak sobie dla picu. Naprawdę nic dziwnego, że zniknęła z forum, kiedy chciala sie wyżalić, jak otrzymywała takie odpowiedzi, że wszystko sobie zmyśliła.

Wiecie co, coś Wam powiem:

moim zdaniem nie jest ważne, czy ona to tylko skopiowała (jeśli to prawda, że na innym forum już była taka historia) czy też jest to historia jej własna. Jest bardzo wzruszająca i gdy ją czytałam, to mi szczęka opadła...
Potem ktoś powiedział, że to podpucha i to wystarczyło bym zwątpiła, ale faktem jest, że tak długiej historii nikomu by się nie chciało wymyślać i pisać bez końca (bo długie to było przyznacie) i czy to historia Pluszowej, czy nie - komuś się zdarzyła i to jest smutne...

byc moze taka historia sie przydazyla komus kiedys......czy Pluszowej? trudno powiedziec...czytajac forum ,sklaniam sie do oceny ,ze to byla rawdziwa historia ,tyle ,ze nie Pluszowej