Cos na szyje???

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny poszukuje czegoś na szyje, może wiecie gdzie w trójmieście(najlepiej w Gdyni) są sklepy z jakąś fajną biżuterią(moze być sztuczna)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cos na szyje???

jeśli idzie o sztuczną to bijou brigitte, na galeriach w auchan i carrefour, chyba w alfa centrum też jest. Ja u nich kupiłam diadem, na szyję i kolczyki.

ja też kupiłam w bijou brigitte w alfie ozdóbkę na szyjkę...
bardzo mi sie podoba...

Dajcie spokój ze sztucznymi. W KRUKU są ze srebra śliczbe ozdoby i za 100 zł mozna juz cos wybrać.

a ja nie lubie srebra i chcę perełki! Prawdziwe raczej odpadają więc sztuczne są cool!!!

no ale srebro nie wszystkim i nie do wszystkiego pasuje, a sztuczna bizuteria to nie to co kiedyś ( duużyyyy wybór ) - dlatego faktycznie polecam bijou brigitte : )))))

a ja miałam na szyji łańcuszek złoty taki który na codzień noszę. Pomyślałam, że jak go noszę zawsze to nie będą zdejmowac.

trafny wybór :) popieram @-}--- :) :)

Hej!!!Duży wybór sztucznej biżuterii jest w Klifie w Gdyni, papatki ;))

Ja polecam tez sklepik na ul.Abrahama - maja dosc spory wybor i baardzo atrakcyjne ceny - bo to niby hurtowania, co nie oznacza ze trzeba kupac tam rzeczywiscie w ilosciach hurtowych!

a co myślicie o takich ozdobach na szyję jak kwiatuszki na żyłce z kilkoma perełkami? itp...? dziś mierzyłam suknię z takim małym delikatnym cudeńkiem i bardzo mi się podobało :-)

Duzy wybór sztucznej biżurerii i wszelkiego rodzaju ozdób na szyję, nie wyłączając srebrnych jest w Starym Młynie w Gdańsku. Obsługuje tam bardzo miły Pan, pewnie właściciel, który bardzo pomaga w doborze. I ku mojemu zdziwieniu jest tam duży wybór diademów ( nawet złotych!). Kiedy sama szukałam diademu to nigdzie nie było.....
Pozdrawiam

ja wlasnie ostatnio odebralam kwiatek z blyszczacego (!!Witch!!) tiulu na szyje, bardzo ladnie wyglada, kosztowala mnie ta przyjemnosc 25 zl, uszyty na Abrahama w Gdyni.