Cztery Pory Roku - Antonio Vivaldi

Temat dostępny też na forum: Cztery Pory Roku - Antonio Vivaldi
Słynne "Cztery pory roku" Antonio Vivaldiego to cykl 4 koncertów skrzypcowych, odpowiadających kolejno następującym porom roku - wiosna, lato, jesień, zima. Ich popularność wynika z doskonałego odwzorowania zjawisk pogodowych w partii muzycznej, występujących w danej porze roku.Cztery Pory Roku - Antonio VivaldiŚwiergot ptaków w Wiośnie, grzmoty burzy w Lecie, melancholia i piękne barwy w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo słabe przedstawienie

Wyjątkowo zniechęcające przedstawienie! Już nigdy nie skusze się na zakup w ciemno. Nic dziwnego że społeczeństwo wybiera grille, piwsko i kebaby! Taki @ wysłałem do organizatorów.
Dzień dobry. Dzisiaj byłam z żoną na koncercie " Cztery pory roku" w Świętej Katarzynie Gdańsk. Jestem mocno podirytowany jak odbył się ten koncert. Na wstępie usłyszeliśmy że koncert opóźni się o pół godziny z powodu opóźnienia solisty i organizatorów. Musiałam przejść do pobliskiej cukierni gdzie od razu podwyższyło koszt wyjścia na 60 zł. jeszcze zanim co kolejek się zaczęło. Po upływie 30 minut lekkie przepraszamy na wejściu do kościelnej ławki. Nie było prowadzącego który by mógł publicznie przeprosić , coś wytłumaczyć. Dam koncert " Cztery pory roku" bez żadnego słowa pomiędzy potami! Wszystko zalane w jedno!!! W czasie koncertu toaleta nie udostępniona dla publiczności! Tylko odpłatnie. Zaznaczam że zapłaciłem za tą kulturą usługę 175zl. I pytam się jaką promocję kultury tu się przedstawiło? Jestem człowiekiem nie młodym, ale tego typu przedstawia można przedstawić w parku miejskim, a nie za solidną opłatą. Czekam na wytłumaczenie co się stało że doszło do takiego nieporozumienia. Z poważaniem Stanisław Wyganowski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kulinarna Świętojańska (10 odpowiedzi)

Miasto Gdynia zaprasza na VIII edycję Kulinarnej Świętojańskiej - największego festiwalu...

Street Show 2025 (9 odpowiedzi)

Już 31 maja 2025 roku Polsat Plus Arena Gdańsk zamieni się w prawdziwe motoryzacyjne centrum...

Dawid Podsiadło - Festiwal 2025 (36 odpowiedzi)

ROBIMY FESTIWAL!Poniżej lista miejsc, które odwiedzimy w lecie przyszłego roku:6-7.06.2025 -...