Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy?

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam linię apteczną Psorisel: szampon , płyn do skóry głowy oraz emulsję. Zakochałam się w tej linii od pierwszego użycia
image

Ja mam łojotokowe zapalenie skory, tez skora jest sucha, swędzącą, ściągnięta i łuszcząca.. ja używam na codzień szamponu od Psorisela już niezmiennie pewnie od półtora roku i czasem odżywkę helpsorin na skalp... ale w zaognieniach pomaga tylko aktualnie jedynie emulsja Psorisel, nakładam na noc, rano zmywam szamponem, wszystko ładnie schodzi: https://www.apteka-melissa.pl/produkt/verdelab-psorisel-night-emulsion-emulsja-na-luszczyce-skory-glowy-200-ml,76723.html O tym tutaj pisze

Też mam łuszczycę i dla mnie najlepsza wcierka to Froggy, a najlepszy szampon to apteczny Psorisel, już nie pamiętam ile butelek zużyłam, nie jest taki tani ale nie znalazłam ani jednego zamiennika dla niego.

Inne tematy z forum

Implanty zębowe (18 odpowiedzi)

Witam, proszę o informację gdzie najlepiej zrobić implant zęba ? Ktoś polecił mi stomatologię Dr...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Nieoperacyjne powiększenie biustu (6 odpowiedzi)

Cześć. Czy są może jakieś skuteczne ćwiczenia na to aby powiększyć nieoperacyjnie biust ?...