DEFENDER - ochrona perfumerii

Co jakiś czas pojawia się ogłoszenie z tej firmy ... 7.50zł netto Oferujemy: ,, Pracę w dobrych warunkach ,, stawka 7.50zł nie uważam za jakieś dobre warunki ... ale ok co to za dobre warunki ?? umowa zlecenie ?? są wypłacalni na czas ... ktoś coś powie kto pracuje / pracował ...
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: DEFENDER - ochrona perfumerii

"dobre warunki", to pewnie 7,50zł/h oraz perfumeria... To lepsze, aniżeli 6zł/h i łażenie po jakimś placu budowy. Sądzę, że o to własnie chodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

w konkurencji na drogeriach dają 8.80 - więc dlaczego tu tak słabo ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ja z licencja 2st mialem 8zl netto w patrolu w firmie solid ; p wiec 7-8 bez licencji to nie jest chyba zle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

8.80 to jest super stawka oczywiście jak na ogólnie przyjęte stawki rynku ochrony. Prawda jest taka że większość ludzi nie ma pojęcia iż w ochronie stawki są jakie są , bo prawda jest taka że ktoś udaje że płaci za ochronę, a inni udają że ochraniają . I mamy stawki nawet po 3 - 4 złote . Dlatego ktoś kto szuka pracy tylko za konkretne pieniądze nie powinien szukać w branży ochroniarskiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak u nas jest jak jest z firmami ochroniarskimi bez licencji budowy jakieś budynki zamknięte gdzie chodzisz i nocami odbijasz punkty 5zł - 7zł netto h ( bez licencji ) BIEDRONIKI , ROSSMANNY INNE DUGLASY 7 zł - 8.80zł też ( bez licencji ) i na tym się kończy .... a z Licencją 1st czy 2st SOLIDY , KONSALNETY I INNE KOTLETY w patrolach ( 8zł - 9zł netto standardowo 240h i spanie w aucie to w msc wyjdzie 2200zł netto jak nie potrącą za coś )

ps. W Anglii nie ma czegoś takiego jak P.Ochrony bez licencji każdy musi zrobić kurs na Licencje np. DoorSupervisor koszt 450f całość = 2200zł trwa 3 -4 dni kurs licencja wydawana jest po miesiącu ... a stawki zaczynają się od 7f - 10f netto ( 35zł - 50zł !!! ) zależy czy sklep typu TESCO czy B&Q czy jakiś inny np. Werhouse TO SĄ STAWKI A NIE NASZA DZIADOWSKIE !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego jeszcze cię nie ma w Anglii ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie wracam tam po nowym roku ... a napisałem powyższą wypowiedź nie po to aby komuś ubliżyć czy prowokować ... tylko pokazać jaka jest przepaść między naszą ojczyzną a krajami zachodnimi ... i jak PRACODAWCY RÓWNIEŻ prezesi ( głównie byli milicjanci ) poszczególnych AGENCJI OCHRONY mają nas Polaków za śmieci proponując takie stawki !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coś ściemniasz , a teraz co masz może kilku miesięczny urlop i spędzasz w Polsce na przeglądaniu ogłoszeń o pracę !!
Chłopcze jak myślisz że ochroniarz w Anglii zarabia dobre pieniądze na tamtejsze warunki życia to przyznajesz że nie masz pojęcia o życiu w tym kraju. Tam też praca w ochronie jest najgorzej płatnym zajęciem, dlatego żadem Polak nie pracuje tam w ochronie.
Dodam tylko że w Polsce po deregulacji zawodów już od stycznia nie ma licencji ochroniarskich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po pierwsze to dla ciebie jestem Panem a nie chłopcem ... chłopca to sobie zrób i wychowaj ... a po drugie co to ciebie interesuje co ja teraz robię w kraju i dlaczego akurat teraz tu jestem ... po drugie sporo Polaków myślących pracuje w Ochronie właśnie w Anglii ... ale nie są to byli Milicjanci ( ci są zbyt tempi na szczęscie na zdanie ang. testów ) ... inna sprawa że dużo więcej pewnie Polaków pracowało by w ochronie ale podejście przeciętnego POlaka jest takie ( po co płacić za kurs 450f skoro na magazynie przez agencje też dostane 7f - 8f )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tępy to jesteś ty, bo nie umiesz nawet poprawnie pisać.
Napisałeś : tempi...
Głąbie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czekam na pieniądze za grudzień a jest już połowa lutego. Nie odbierają telefonów ani nic

Jednak ściemniacze

A czy to nie jest firma która kiedyś była nazwana ASKAR ? Też ludziom nie płacili aż zlikwidowali firmę , oczywiście ludzie kasy nie dostali. Czyżby powtórka ?

Podobnie tyle, że za styczeń. Oddział Warszawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...