DNO

Temat dostępny też na forum: Gimnazjum św. Jana de La Salle
Jako uczennica uczęszczałam przez trzy lata do tego Gimnazjum i szczerze wszystkim odradzam tą placówkę edukacyjną. Stosunek nauczyciela do ucznia to kpina, a na lekcji padały różne nie przyjemne i niestosowne komentarze odnoszące się do ucznia o jego sytuacji życiowej i rodzinnej. Wyposażenie szkoły jest na bardzo wysokim poziomie tylko dlatego, że jest to szkoła prywatna, a czesne jest zdecydowanie za wysokie wliczając standard i poziom kompetencji nauczycieli. Nauczyciele otwarcie ponizają uczniów na forum klasy. Szkołę wspominam dobrze tylko ze względu na uczniów. Poziom nauczania w szkole jest dobry, niestety oceny nie są wystawiane sprawiedliwie. Nauczyciele nie biorą pod uwagę głównie stopni, za to uwzględniają swoją prywatną opinię w wyniku czego ocena jest bardzo często zaniżona. Brałam udział w życiu szkoły i zajmowałam się organizacją różnych przedsięwzięć, starałam się zmienić szkołę na lepsze. Z edukacyjnego punktu widzenia szkoła nie spełniła moich oczekiwań.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wszystko prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...