DO POMYSŁOWYCH PANIEN MŁODYCH! :))

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiem, ze na weselu dziękuje się rodziców, ale ja chciałabym też w jakiś sposób podziękować mężowi za miłość, czułość i cierpliwość do mnie :) Pomyślałam, że mogłabym zadedykować mu piosenkę z jakimiś fajnymi słowami np. Farba - "Chcę tu zostać" i może poprosić go do tańca... Sama nie wiem... Czy Wam też chodzą po głowie takie pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DO POMYSŁOWYCH PANIEN MŁODYCH! :))

no mi właśnie zaczęły chodzić : ))) świetnie ... zwłaszcza podziękowanie za cierpliwość do takiego osiołka jak ja : P

Ja też mam zamiar zadedykować lubemu jakąś piosnkę... Z podziękowaniem za miłość i cierpliwość :)))))

No to ja tak tutaj po cichutku podopowiem naszym, odwiedzającym Forum Panom, że nam, kobietkom tez by się analogiczny pomysł spodobał:) Więc może też pomyślcie, Panowie?:)

ja na 100% bede mu dziekowała za wszystko co dla mnie robi, a jest cudowny przy takiej jędzy jaka jestem i podziwiam go za to ze tak szybko zdecydowała sie na powierzenie reszty swoejgo zycia w rece takiego babaola jakim jestem :o)))

hej, a ja podziękuje swojemu za jakieś...30 lat. Wtedy będę miała rzadkie włosy, cellulit, braki w uzębieniu, mało modne ciuchy, może żylaki i nadwagę. I wtedy jeśli będzie mnie kochał, szanował i nadal będę dla Niego jedyną, to wtedy Mu podzięuje za miłość , oddanie i serce.
Teraz to jest proste, jak się jest młodym, później jest lekko gorzej.
Ale pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do ślubu.
My zaszalejemy 3 września.
Paa

A ja zadedykuję mu piosenkę "kołysanka" czy coś takiego o ile się nie myle to słowa lecą :A ja będę twym aniołem twą radością smutkiem żalem......
Piękna piosenka i myślę że całkiem na miejscu.Pozdrawiam

a kto śpiewa ta piosenkę (kołysankę), bo bardzo mi sę podoba i uważam że to świetny pomysł żeby ja zadedykowac przyszłemu mężusiowi:-)

Wiesz co, może nie dziękuj?
Bo jak się pokłócicie (za tydzień, miesiąc lub rok), to on już w nic Ci nie uwierzy ;)

Zresztą, przypomiał mi się kawał:

Przychodzi synek w dzień matki z kwiatami i wręcza mamie, z gorącymi życzeniami, że się tak stara całe życie dla dzieci i w ogóle.
Na to wzruszona mama: ale tata też się stara, synku!
- No tak, ale on nie robi z tego takiego problemu.

Myślę, że sam fakt wzięcia razem ślubu chyba nie wymaga dodatkowych podziękowań. Czy za miłość się dziękuje?
Powiedzmy, że w nowy rok słyszy się 'dziękuję Ci za Twoją cierpliwość do mnie'. Czy to znaczy, że cały rok ona może się kłócić, a jemu nie wypada?

Już lepiej powiedz mu kiedyś, gdy Ci się będzie chciało tańczyć (a jemu nie), że lubisz tańczyć ale czasem wolisz bardziej przy nim posiedzieć. I to będzie lepsze niż milion 'dziękuję'.

Tak sobie myślę (osobiście ;)
M.

a ja nie chce mojemu dziekowac, ale piosenke mu zadedykuje :). Z tego co wiem to on mi tez :))). ciekawe co to bedzie za piosenka, a jesli sie okaze ze oboje ta sama ?:)))

popieram :)))