Dezerter

Temat dostępny też na forum: Dezerter
Dezerter wyrusza na kolejną trasę koncertową. Tym razem na kilku koncertach zespołowi towarzyszyć będzie Projekt Cinemanual, czyli Specjalne Projekcje Aktywne Krzysztofa Owczarka. Jest to synchronizowana z muzyką forma wizualizacji tworzonych przy użyciu analogowych urządzeń. Jak mówią wtajemniczeni ? efekt jest piorunujący. A sam zespół nie tylko zaprezentuje kilka niegranych od dawna ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2!

... co za żal...

Też dobre miejsce

Trzeci to też miejsce na pudle a więc nie jest źle. Kto się wpisze jako 4 ten pała.

Mam pytanie może ktoś z czytelników będzie wiedział

Czy będzie z nimi występowała Kasia Nosowska. Bo ostatnio była i było bardzo fajnie. A teraz nie wiem.

Ola jest Pała

A ja jestem piąty więc to nie jest obciach. Wiecie o co chodzi piątka w szkole piąty na liście, piąty z kolei płacę za piwo itd.
A co z Dezerterem?
Sytuacja jest jak w utworze Nocnych Szczurów:
"Czy szef w pracy czy żona w domu, nie przeszkadza to nikomu by na Dezertera przyjść,narąbanym potem wyjść. Wypić browar przed lokalem i bez biletu wskoczyć na salę"

Nie znam

A co to są za szlagiery ?
To nie tak leciało.

nocne szczury ze slupska to inaczej:

Zabawa będzie na 102
I spotkamy się w Remoncie Albo w gdańskim Rudym Kocie Jeśli chcesz to w Wielkim Młynie Lub gdzieś dalej w Jarocinie Chodź pójdziemy ...

Wiadomo że to leci inaczej.

To moja własna przeróbka na cele jutrzejszego koncertu Dezertera. Taki hit sytuacyjny. Typu dziś pytanie dziś odpowiedz, czy jakoś tak. Nie jest to żaden szlagier bo szlagiery to były w latach 70-tych tylko hit sytuacyjny.

ty, hit sytuacyjny lepiej byś nie przepijał kasy i zapłacił za bilet na 25-lecie wyjątkowo :)

O ja pierdykam. Organizator mnie namierzył

Też płacę za koncerty od 25 lat więc może i dla mnie z tej okazji pojawią się jakieś upusty. Na koncerty, wina i bro wydałem tyle że teraz mógłbym mieć domek z ogródkiem, starej kupić futro (sztuczne) a dzieciakom zasponsorować studia za granicą. Tymczasem płacąc uczciwie przez ćwierć wieku zasponsorowałem te wszystkie rzeczy menadzerom, organizatorom oraz gwiazdom zespołów rockowych. A teraz od starej i dzieciaków słyszę tylko gderania a forsy nie ma bo mnie od razu po wypłacie opierdalają. No to może teraz chociaż mnie wpuścicie za friko?

Czy przyjdą skini?

Przyjdziemy

dziewic brak

bedzie jedna
kto ja namierzy, tego bedzie ;]

dziewice wyginęły.. :(

dziewice są dobrem odnawialnym

Inne tematy z forum

29. Festiwal Jazz Jantar / wiosna (3 odpowiedzi)

Marcowa odsłona 29. Festiwalu Jazz Jantar to z jednej strony znane nazwiska, z drugiej nowe...

Bieg INKI (3 odpowiedzi)

Pobiegną w Sopocie, by uczcić bohaterstwo "Inki". 1 marca w Sopocie wystartuje bieg na dwóch...

Mecz Gwiazd 3LK (3 odpowiedzi)

Koszykarskie emocje, ekstraklasowi trenerzy i prawdziwe widowisko - Mecz Gwiazd 3LK 2026 już w...