Disco Polo

Temat dostępny też na forum: Disco Polo
Opinie do filmu: Disco Polo.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozczarowanie na maxa

Spodziewałam się luźnego filmu, tym czasem dostałem historię bez pomysłu, niezrozumiałe zupełnie wątki amerykański, ???? Na siłę próbuję się jakiś stylizacji typu Twin Peaks, po co ??? wielka szkoda, Ta muzyka jest zabawna, nośna, film żenujący, szkoda kasy,
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 9

zalamka

A mogło byc Discopolowe ,,Blues brothers,, :(, Jest jakaś naciągana historyjka nie wiadomo co z czy, wychodzisz z kina zmęczony. Bez sensu
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

Super film!!!!

Wreszcie kolorowy, świetnie zagrany film:) Bawiłem się świetnie!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 16

świetna zabawa!!

takiego filmu jeszcze w Polsce nie było! REWELACJA!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 13

jeste moc!

Kot i Głowacki dają czadu ! świetne kino!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 9

polski taratnino! :)

Na prawdę warto zobaczyć ten debiut w wykonaniu Maćka Bochniaka. Wreszcie ktoś stworzył pozytywny, zabawny film. Kino dobrze zrobione, fajnie zagrane i z ciekawym pomysłem.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 12

Pionierskie a jakie dobre

No właśnie pierwszy fabularny w tym temacie a jaki dobry fil. W sumie po takiej obsadzie można się było tego spodziewać. Mnie się podobało.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

jarmarka ala Hollywood :)

I jets to w pełni pozytywne dla mnie! Tak eks[resyjnego, baśniowego polskiego filmu chyba jeszcze nie widziałam - pokazuje, ze u nas tez mozna śnić, jednocześnie mamy ciekawą analizę socjologicznę i obserwację czasu przemian. Polecam każdemu Polakowi, nie tylko takiemu do kwadratu :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

Z dystansem

Fajny film z przymrużeniem oka i ukłonem w stronę tal 90-tych. A co najważniejsze niekonwencjonalny! ;)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

Co to ma być ?

dwa razy się uśmiechnąłem, z osiem razy patrzałem na zegarek. \Pan Kot kiedyś powiedział, że zdarza mu się nie czytać scenariusza przed podpisaniem umowy, założe się że teraz też tak było. Aktorzy grają dobrze, tylko historia do bani, a płynący przez pustynię jacht to już naprawdę pomysł z du.y.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kolorowe...

Jak dla mnie to taka pozytywnie zakręcona parodia lat 90! I aktorzy fajnie się wczuwają, jest super ;D
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 10

brawo brawo

Super Super.Szłam z mieszanymi uczuciami,wyszłam pozytywnie zakręcona.
Jeden z lepszych polskich filmów.2 godz,,a minęlo jak 30min.Goraco polecam Tym co lubią disco polo,i Tym co ''udają,że ich to nie obchodzi.Pozdrawiam,,życząc świetnej zabawy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest dobrze

;-)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co to k....jest???

Film beznadziejny, nie śmieszny, to raczej kpina z widzów !!! Że Kot się zgodził zagrać w takim gniocie ???!! Wtffff. Kolejny pretendent do ligii razem z filmem Ciacho.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

zaskoczona

Nie spodziewałam się, że dostanę film w takiej konwencji! Miałam ochotę cofnąć się do tamtych lat i znów poczuć się jak nastolatka :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaskoczona

Jestem zaskoczona, nie spodziewałam się filmu w takiej formule! Aż chciałoby się wrócić do tamtych lat, kolorowych, szalonych...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Disco Polo czyli Poskie g*wno 2

MASAKRA I ŻAL :( Wiekszej szmiry nie widziałam w zyciu. Szkoda kasy i czasu, z disco polo oraz muzyką malo ma wspólnego niczego tam nie znalazłam, a aktorzy juz muszą mieć dziure w budżecie , ze takiej klasy ludzie graja w takim g....e i kto dał na to kase . Obejrzałam całość zeby nie psuć popołudnia rodzinie, ale powinno się to nazywać Polskie g*wno 2 .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyszłam z kina uśmiechnięta :)

I w końcu o to chodzi. Polecam tym, którzy na świat potrafią spojrzeć z przymrużeniem oka.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przestań Pola przynudzać!

W filmie nie chodzi o to, by ktoś był uśmiechnięty, lub nie! Kino jest sztuką, a ta ma zmuszać do myślenia, refleksji itp. ale dla Ciebie Pola, to raczej nieosiągalne;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ten film z założenia ma być lekki i przyjemny (gatunek filmu - KOMEDIA, MUZYCZNY). Nie każdy film ma za zadanie wzbogacić widzów intelektualnie. Film o jednoznacznym tytule "disco polo" przede wszystkim ma bawić. Mnie rozbawił
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie piszcie, ze to parodia lat 90 XX w.... a raczej parodia parodii.

Disco polo w tym czasie to była kiczowata nisza, margines tamtejszej kultury. Lata 90 były najbogatszą w formy muzyczne epoką w historii muzyki rozrywkowej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jednym słowem DNO, przez cały film jeden raz się zaśmiałam z tekstu h*j wam w d*e
żenada , przereklamowany
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

polo

fajne ;D ;p
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ok!

Naprawdę świetny film, dawno nie było takiej komedii z przymrużeniem oka. Polecam tym, którzy chcą się pośmiać.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

dajcie spokoj

okropne kino, poziom ponizej zera.
nie marnujcie czasu!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie polecam

dno, tandeta, szkoda czasu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film dla ludzi z poczuciem humoru rewelacja !!! Można się super zrelaksować. Brawo dla aktorów, którzy zaśpiewali 😊
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

hm

szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodziło w tym filmie -.-
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

lekki, fajny i przyjemny

Bardzo dobra gra aktorska, świetna muzyka.Polecam jeżeli ktoś chce się rozerwać. Jeżeli ktoś idzie z nastawieniem na ambitny film to polecam IDĘ - super.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajny?

Śmiech całej sali wywołała tylko jedna scena - prywatny koncert. Poza tym była cisza. Nawet muzyka zabrzmiała w tym filmie jak totalna wiocha. A uważam, ze disco polo to całkiem fajna muzyka, weselna to weselna, ale wszyscy przy niej się super bawią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kino na światowym poziomie

wreszcie Polacy kręcą piękne filmy. Szkoda, że naród coraz bardziej ograniczony. Smutek i żal jak czyta się opinie ludzi, którzy są po prostu tak tępi jak postacie w tym uroczym filmie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Beznadzieja :((

Ten film to kompletna pomyłka. Maksymalny kicz jaki można było nakręcić. Bez kompletnego ładu i składu. Po pół godzinie oglądania krążyły mi myśli po głowie, aby wyjść z kina. Moi towarzysze odczuwali takie same stany :)
Generalnie nie polecam bo po seansie została nam tylko "zgaga".
Szkoda pieniędzy na bilet!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

stracone pieniądze

Szkoda czasu pieniędzy, zarówno widza jak i producenta
Reklamy przed filmem o niebo lepsze
Polska komedia umarła wraz z pojawieniem się tego filmu
Może gdyby Juliusz Machulski wziął ten temat to mógłby być hit.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

BEZNADZIEJA !

Beznadzieja i dno ! Dziwię się, że Kot zdecydował się zagrać w takim dennym filmie !Szkoda czasu i pieniędzy.Kto finansuje takie beznadziejne filmy? Kicz, bez ładu i składu z nagromadzeniem wszelkich wulgaryzmów.Miałam naprawdę ochotę wyjść, dwie osoby towarzyszące mi - również !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

???? żenada

Oglądałam film z ciekawości i uważam że to kompletna klapa beznadzieja.... fajna muzyka disco polo w tym filmie została przedstawiona jako tandeta i obciach.... SZKODA KASY BYLO NA TEN FILM!!!!!!!!!!

Kicz

Kicz, kicz i kicz. bez związku z rzeczywistością. Scenariusz na poziomie gimnazjum. "Moda na sukces" jest bardziej porywąjca i zawiera wiecej emocji :)

Inne tematy z forum

Amadeusz (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Amadeusz . Przeczytaj o filmie.

Song Sung Blue (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Song Sung Blue . Przeczytaj o filmie.

Dziki (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.