Martyna - opinia (1) Jesteśmy z mężem mega zadowoleni z Dj Grelika. Grzegorz otoczył nas pełną... Martyna Kasia - opinia (1) Bardzo dobrze przeprowadzone wesele, Grzegorz ma głos nadający się idealnie... Kasia Karolina i Paweł - opinia (1) Wczoraj minął miesiąc od naszego wesela i do dnia dzisiejszego nasi goście... Karolina i Paweł
Kinga & Janusz - opinia (1) Wybór DJ Grelika to był strzał w 10! Towarzyszył nam i naszym gościom w dniu... Kinga & Janusz Aleksandra i Tomasz - opinia (1) Niedawno odbył się nasz ślub i wesele, na którym gości zabawiał Grzegorz "Dj... Aleksandra i Tomasz Weronika i Krzysztof - opinia (1) Skorzystalismy z usług Dj Grelika, poprowadził on nasze wesele. Wszyscy się... Weronika i Krzysztof Joanna - opinia (1) Dj Grelik cudownie poprowadził nasze wesele i poprawiny. Zabawa była... Joanna Ewelina & Sebastian - opinia (1) Profesjonalizm i wyrozumiałość to najlepsza cecha u dj Grelika. Muzyka i... Ewelina & Sebastian Asia - opinia (1) Dj Grelik grał na 40tych urodzinach mojego męża i rozgrzał parkiet do... Asia Aleksandra - opinia (1) Dj Grelik spisał się na medal! Bardzo fajnie nam się współpracowało - od... Aleksandra Gosia i Michał - opinia (1) Trzeba przyznać, że obawialiśmy się wybierając oprawę muzyczną na nasze... Gosia i Michał Asia i Piotr - opinia (1) Z czystym sumieniem przyznajemy, że Dj Grelik jest bardzo dobrym... Asia i Piotr Natalia Gniadzik - opinia (1) DJ Grelik zapewnił doskonałą zabawę nam i naszym gościom, którzy praktycznie... Natalia Gniadzik Dominika i Wojciech - opinia (1) Dzięki Dj Grelikowi nasze wesele było jak z bajki! Na samą myśl o tamtej nocy... Dominika i Wojciech Mariola i Andrzej - opinia (1) Dj Grelik - profesjonalista nr 1 w swoim fachu. Grzegorz musiał sprostać... Mariola i Andrzej Agata i Maciej - opinia (1) Świetne prowadzenie wesela, muzyka zgodnie z oczekiwaniami! Pomino małej... Agata i Maciej Asia - opinia (1) Organizowałam swoje 40- urodziny i Dj Grelik sprawdził sie w 100% i z czystym... Asia Ola i Zbyszek - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług DJ-a Grelika i jesteśmy bardzo zadowoleni. Muzyka... Ola i Zbyszek Artur B - opinia (1) Dj godny polecenia, goście bawili wspaniale Artur B Małgorzata - opinia (1) Już po raz drugi Dj Grelik prowadził u mnie impreze pierwsza to ślub a druga... Małgorzata