Dobry salon rowerowy

Witam,czy mógłby mi ktoś z Was polecić jakiś naprawdę dobry salon rowerowy w Trójmieście.Zależy mi naprawde na dobrym osprzęcie i dużym wyborze.Proszę o adresy.Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry salon rowerowy

żuchlinski tam masz duzy wybor rowerow wkoncu to najwiekszy salon rowerowy w polsce :)

tak, ale nie ma nic z wyzszej polki, sama sredniawka, jakis jeden dobry scale wisi na LX/XT raptem.

no ponoć byly jakies drogie scotty ale fulle. W ogóle to sytuacja się zminiła ostatnimi czasy. Kiedyś się wchodziło do obojętnie jakiego większego sklepu rowerowego i na ścianie czy w innym widocznym, reprezentacyjnym miejscu stal rower z najwyższej półki czy jakiś gadżet znany tylko z czasopisma rowerowego...Teraz, znajdziemy przecietniaki albo rower na płytką kieszeń, bo takie rowery mają największy popyt i najbardziej się opłacają sprzedającym...
Polecam MKBike w Sopocie. Duży wybór, dobre marki.

cześć,mógłbyś mi podać adres tego salonu

smajti napisał(a):

> cześć,mógłbyś mi podać adres tego salonu

http://www.zuchlinski.com.pl/

ale za to u gory jest taki taki nawet dosc wybor ciuszkow na rower wiec jest spoko :)

a propos ciuchow, bylem dzis godzine i przymierzalem co ciekawego bylo, niby fajne, ale takie gowno ze sie zalamalem, koszulki - 80% ma kroj jak dla niedzielnego turysty, gaci malo, dlugie w miare fajne, kurtka gore za 600 zl na pierwszy rzut oka mega czad, ale jak ubralem to dramat, opieta na klatce (a mam jak karton po sandalach) dluga do kolan a rekawy jak po starszym bracie, koszulki pearl izumi strasznie do dupy skorjone, biemme jeszcze ujda - ale desing z kolei marny, scott ma fajne ciuchy ale nike rzadzi jednak, to tyle :) skonczylo sie tak ze wyszedlem z niczym.

Mylisz sie! Taki przekrój garderoby kolarza przerobić i nic? :> Wyszedłeś z wiedzą ! To cenne jest :D Czyli PerlIzumi do bani jest?

pearl izumi ma wszystko super poza koszulkami, cala reszta jest pierwsza klasa, top polka

a jakies kamizelki/kurtki jesień-zima? :>

jeśli chcecie cośz nike to pomyślcie nad zamowieniem do SSC, gdyż to największy przedstawiciel na polskie ciuchów wlaśnie tej marki, tym bardziej że trek kończy współpracę z nike, więc w przyszlym roku będzie dupa blada. Pod koniec roku ceny mogą stać się calkiem ciekawe.

tam to wszystkie kurtki są do bani, nie na rower. zakładasz toto i rękawy kończą się za łokciem... a jak już znajdziesz taką że rękawy są odpowiednio długie to kurtka ma objętość namiotu :)

A gdzie przymierzę ciuchy Nalini?

W Budze mają jakieś szczątkowe ilości.

sklepy rowerowe sa una s beznadziejne kiepski wybór na dodatek jak powiesz ze chcesz cos zamówic to abo mówia ze niemozna olbo ze zadrogo.praktycznie wszystko kupuje przez internet na dodatek razem z przesyłka jest taniej niz wsklepie!
jak wszyscy zaczna tak robic to wtedy sie zmieni beda sie prosic o klietów i sami prosic ze wszystko potrafia zamówic teraz robia łaske ze co kolwiek ci sprzedadza
a zuchliński to jakaś poraszka wogle wybur i tak słaby na tronie niema asortymentu a niebede jechał zgdańska 30kilometrów by zobaczyć ze i tak niema tego co potrzebuje a zamawiac tez niechca.

Dziwisz sie podejsciu w sklepach czemu ja mam miec pelny asortyment skoro ty np przychodzisz mierzysz buty i kupujesz je pozniej na allegro czy w jakims sklepie internetowym o powiedzmy 30 pln taniej to pytam sie po co ja mam miec pelna rozmiarowke zeby sluzyc jako przymierzalnia sklepu internetowego:-)?
Sklep internetowy nie ma kosztów lokalu obsługi i paru takich tam i to
te 30 pln taniej to miedzy inymi wlasnie te koszta dzieki ktorym mozesz je obejrzec tu i owdzie w sklepie stacjonarnym
Ok przyznajemy sie ze tez nie mamy wszystkiego i czesc asortymentu zamawiamy pod klienta , no ale niestety ogranicza nas powierzchnia ,no i dostepnosc produktow u dystrybutorów .

zamiaast krytykować, narzekać i marudzić to lepiej poczytaj słownik ortograficzny. Czytając Twoją wypowiedź to mi się słabo zrobiło .... od ilości błędów.

jak robi ci sie słabo ale jeszcze dodatkowo sie niepodpisujesz i niemasz nic do powiedzenia na temat to se kup redbula to zrobi sie ci lepiej a jak chcesz kogos pouczac mozesz jechac do przedszkola ale tam nawet przedszkolaki cie oleja Pisze co chce jak chce i kiedy chce niepodoba sie to nieczytaj !
głąbie.
A co do sklepu niezgadzam sie bo niestety mozna miec dobry sklep ale trzeba miec troche doswiadczenia ja nikomu niemam zamiaru pomagac jak sie prowadzi interes.Mozna miec doskonały sklep internetowy powiazany ze stacjonarnym i napewno nikt niebedzie o 10zł kombinował by czekac sprowadzac i ryzykowac ze cos niebedzie pasować,ale prawda jest taka ze tego w naszych sklepach nauczycie sie dopiero za jakis czas.To wasz biznes ,wasza strata niemoja.

Ja tylko prosiłem o parę adresów sklepów w Trójmieście,a dostałem jeden adres w Gdyni na trzy miasta.

posłuchaj młodzieńcze, trochę kultury by Ci się przydało. Ja Ciebie nie wyzywałem, tylko zwróciłem uwagę na błędy, rażące błedy. i tylko tyle.
naucz się przyjmować krytykę pod swoim adresem i opanuj emocje.

podpis:
ten, którego rażą błędy ortograficzne