Dodatki do sukni!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich!!!
Mam ogromny problem gdy poszukuje dodatkow do sukni wszelkich aplikacji, haftów czy innych ozdób. Gdzie ja mam tego szukać. Prosze pomozcie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dodatki do sukni!!!

Widzialam biale aplikacje w pasmanteriach.Powodzenia.

Re: Dodatki do sukni!!!

Oj..znam ten problem !!Maglowałąm go od stycznia!
Aplikacje ślubne bez problemu dostaniesz we Wrzeszczu w sklepie dla tancerzy ... ale ceny obłędne!! Odradzam! Po przepłacisz 3-krotnie.

Wersja druga - spróbuj podejsc do salonu Elja w Sukcesie (obok Manhatanu) Facet sprowadza do swoich sukni aplikacje z Łodzi. Jak z nim dobrze zagadać to godzi się odsprzedać i to za rozsądną cenę. Mi w każdym bądź razie zgodził się sprzedać parę sztuk w cenie chyba 8 zł (dla porówania w Darlesie 27 za sztuke!)

Wersja trzecia - pojechać do producenta aplikacji. W Łodzi jest wielki zakład specjalizujacy się w produkcji aplikacji na suknie ślubne i w tkaniu haftów na tiulach - ślubne koronki. Pojechałam tam 2 tygodnie temu. Czegoś takiego to w życiu nie widziałam! W życiu nie wyobrażałam sobie takiego bogactwa wzorów! Zarówno koronek jak i aplikacji! A ceny !!!aplikacji 2-6 zł, tiule haftowane 20-60 zł. Łódź jest trochę daleko, dojazd trochę kosztuje, ale jeśli chcecie wybrać coś szczególnego, co nada prawdziwej urody waszej sukni, to na prawdę polecam.
Służe adresem i telefonem.