Masakra!! (1) listoapd 2007 zamówiłem kuchnie-wszystko było pięknie dopóki nie zapłaciłem.... danielde T.J. - opinia (1) Polecam T.J. sprostowanie (2) Dla zachowania rzetelności czuje się w obowiązku sprostować swoją wypowiedź z... anna kieturakis
Firme zgodnie z prosba wlasciciela oceniam na portalu. (1) Firme wynajelem we wrzesniu. Wyplywalem w rejs wiec termin listopadowy... Piotr Jak kuchnia - to tylko z Antaris :) (1) Profesjonalizm od samego początku. Doradztwo, konsultacje, realizacja -... Joanna z Gdańska moze byc ale ..... (1) pol na pol zadowolenie kk ostrzegam przed ta firma (2) Meble zostaly zamowione rok temu i dana zaliczka. W kwietniu zaczeli montaz i... anna Kieturakis Transport (1) Jestem Bardzo Bardzo zadowolony z usług Andreas, terminowy, szybki i tani... Łukasz ODRADZAM !!!! (1) Skorzystalismy z uslug wyceny nieruchomosci. Termin wydania wyceny przesunal... KAFI Maliniak - opinia (1) Bardzo solidnie i fachowo , polecam cena nie powala jakość zachwyca Maliniak Dziękuje Pani Aleksandro (1) Serdeczne podziękowania za pomoc w aranżacji mojego domku. Polecam... agnieszka mijja - opinia (1) Mieszkam na Siedlcach od 10 lat. Rzeczywiście bliskość Starówki, jak i... mijja Super mebelki łazienkowe (1) Mam malutka łazienkę i niewiele się zmieściło ale mebelki super się... Dorota polecam (1) wykonanie kuchni i szafy zgodne z zamowieniem i w terminie .pan marcin... kowal zdecydowanie polecam!!! (1) Polecam firmę Pana Górnego. Było fachowo, elastycznie, terminowo i dokładnie.... Twente ocena... (1) Ocena na 6 ! Pierwszy raz korzystałem z takiej firmy remontowo-budowlanej i... woj super firma (1) bardzo dobra firma polecam wszystkim ktozy chca miec szybko i dobrze zrobione... ania Polecam (1) Zamawialam rolety plisowane, bardzo szybko zostalam umowiona na pomiar, pan... isiunia ocena (2) jestem z mezem zadowolona ze wspolpracy z firma Inpro ku zaskoczeniu zawsze... peru drożyzna (1) Udrożnienie kibelka, wizyta 20minut -cena160 złotych. Nie polecam ,chyba ,... Katarzyna