Polecam (1) Bardzo sprawnie działająca firma , bogaty asortyment oraz fachowe podejście... sebastian fajne miejsce (1) Witomino to super miejsce. Blisko do centrum, blisko do obwodnicy. Dużo lasów... piotr Dzielnica rozwojowa (1) Teren połozony za zachodniej czesci Gdańska, sąsiaduje z Matarnią, połódniem,... formela.malowanie@gmail.com
osowa (1) osiedla ktore w wiekszej czesci budowaly sie pod koniec 90-lat, wiele sie... maf3@wp.pl profesjonalnie i stylowo (1) jestem bardzo zadowolony z wyboru tej firmy. podejscie do sprawy bardzo... Rafał G. Szybko, sprawnie i tanio ! (1) Skorzystałam z usług tego Pana i muszę powiedzieć, że jestem bardzo... Anna PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Była szybka i trudna robota do wykonania, wszystko przebiegło wg planu termin... Biurowiec CID Jak najbardziej polecam (1) Zamówiliśmy beton od Pana Górskiego, tylko on jako jedyny nie doliczał opłaty... Łukasz Wygoński POLECAM (1) Kompetencja , fachowość ,otwartość umysłu . Bardzo dobry fachowiec , godny... Grażyna Bardzo solidni! (1) Kupowalem przez ta agencje mieszkanie.Pan który z nami zalatwial sprawy... ZYGI POLECAM WSZYSTKIM (2) Mieszkam na przymorzu. Firma przeprowadziła u mnie remont bardzo... Beata markiza (1) Zakupiłam kilka dni temu w tej firmie za przystępną cenę markizę na taras do... Marlena Porażka (3) To już trzeci "salon" Wemy odwiedzany przeze mnie w ciągu 2 dni. I tutaj... Justa biurokracja i brak szacunku (1) Dzisiaj po południu podniosłam słuchawkę domofonu i usłyszałam : gazownia.... iza Opinia Negatywna (1) Niestety mimo umówionego terminu na pomiar, nikt sie nie pojawił pod... dorota Fachowcy w każdym calu ! (1) Firma Elster wykonała u mnie w domku instalację elektryczną. Cena usługi... Adrian w miare pozytywnie (1) witam, mieszkam na fikakowie ponad 2 lata : plusy: łatwy dostęp do... km Kaja - opinia (1) Udane zakupy! Pani z obsługi doradziła mi jak wyposażyć moją nową łazienkę.... Kaja wojtek - opinia (1) Fatalna obsługa p. Doroty S. , dostarczony towar uszkodzony , choć przyznaję... wojtek Fachowa obsługa, mili ludzie, uczciwi sprzedawcy (1) Szukałem ostatni bramy garażowej i drzwi bo się buduję, wiec szukałem... klient