Polecam - szybko, miło i zgodnie z oczekiwaniami (1) Profesjonalna obsługa, pełne wsparcie jeśli chodzi o formalności, miła... Tomek Do Anny (2) Hej p.Anno, ja tez widziałem tam żółwia - myślałem ze się przewidziałem, ale... Poldek DOSKONALI FACHOWCY (2) MONTAŻ DRZWI ODBYŁ SIĘ BARDZO FACHOWO, OBSŁUGA BEZ ZARZUTU, OD PRZEMIŁEJ PANI... ZADOWOLONA KLIENTKA
Polecam (1) DoskonaŁy fachowiec, przyszedŁ zdiagnozowaŁ, naprawiŁ. Szybko sprawnie i w... Kasia Nie polecam (1) Firma absolutnie nieprofesjonalna, zupełny brak reakcji na awarie, drogie... mieszkanka bloku polecam (1) działanie profesjonalne realizacja prac terminowa, wykonanie na b.dobrym... Bogdan Milanowski Super firma (1) Niezwykle solidna jakos uslug i obsluga. Czystosc i jakosc robot pierwsza klasa. Jani montaż (1) co do jakości niemam zastrzeżeń tylko zastrzeżenia mam co do czystości usługi... krzysiek JAKOŚĆ ESTETYKA FUNKCJONALNOSĆ (1) WITAM SUPER OBSŁUGA PROFESJONALNA WYKONANIE POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY... JAREK Zdecydowanie polecam (1) Chcę podziękować za miłą i szybką obsługę. Bardzo dobra jakość materiałów jak... Monic Witam! (3) na targach odwiedzilem stoisko Tyszkiewicz i musze powiedziec, ze bylo... Zbyszek Ooo wychodzi ze ściany ... (1) Coś nowego do naszego przytulnego gniazdka :) Polecam na m3 jak i do lokali... FryZ Grazyna z Gdyni - opinia (1) Bardzo polecam firme Fama design.Trafilam tam przez przypadek, przy okazji... Grazyna z Gdyni Super kuchnia!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu mebli kuchennych ze sprzętem Agd w tym... Zofia i Piotr Okna godne polecenia (1) Bez wahania poleciłam firmę znajomym,są równie zadowoleni jak ja Aleksandra Polecam (1) Obsługa i pomoc w wyborze materiałów i sprzętu AGD super. Jeżeli chodzi o... Marcin M polecam gorąco (1) szybka, skuteczna i bardzo sympatyczna interwencja awaryjna, przeprowadzona z... Joasia Polecam (1) Najlepsze biuro nieruchomości z jakim miałam do czynienia, wszystko... Rybka opinia-meble (1) U mnie z kolei wszystko wyglądało dobrze, jakość z najwyższej półki no i... Miro BRAWO! (1) Rok tem zamowilem pelne wyposazenie obszernej kuchni (mebloscianka,... Piotr Radziej