nowa lazienka (1) bylem w wemie, sprzedawca powiedzial, ze jest mozliwosc zrobienia... michal super skład (2) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy.Konkretni młodzi ludzie,wiedzą jak... Rolnik Letnica - opinia (1) Jest to dzielnica posiadająca własną historię i niewątpliwie jest to... Letnica
Dziękuję i polecam (1) Po kontaktach z innymi agencjami nieruchomości miła niespodzianka, całkowite... Mirosława Wynajem mieszkania pod wynajem (1) Przedstawicielka Dom&House wykazała się 100% rzetelnością. Kontakt nawiązany... Michał Kwas drzwi na medal (1) nawet jeśli okaże się, że drzwi, które wybrałeś są nietypowe, pani Stryjewska... zuzanna uczciwi i pewni (1) polecam wszystkim, którzy szykują się do dużego remontu, odwiedziny w salonie... zuzanna Polecam gorąco (1) Porządni fachowcy, miły kontakt, i wszystko to czego mógłbym się spodziewać... Sławek M. Zadowolony Klijent (1) Witam . Zamówiłem 5 sztuk drzwi Dre + kmt zewnetrzne, jestem bardzo... Norbert Problemy z reklamacją (1) W dniu 10-11-2009 odmówiono mi przyjecia reklamacji z powodu braku... Klient To naprawdę działa!!! (1) Szczerze mówiąc po zaoferowaniu mi różnego rodzaju rozwiazań... Bogdan Raczej kiepsko (1) Plusy: -ładna architektura -ładne zagospodarowanie terenu -blisko... Rafał Alina - opinia (1) Sprzedawałam i kupowałam mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Niewielkie,... Alina przeprowadzka do Redy (1) JUŻ ZA KILKA DNI BĘDĘ ODBIERAŁ SWOJE M4 NA OSIEDLLU PRZY MŁYNIE. ODBIÓR... LOLEK drewno do kominka - nie polecam! (1) Drewno bardzo mokre , bardzo duże kawały. Nie tak powinno wyglądać drewno... Magda marzena - opinia (1) szybko, czysto ,dokładnie i fachowo marzena Nie kupujcie tych okien!!!!! (1) Własnym doświadczeniem mogę ostrzec ludzi kupujacych okna tej firmy. Ekipa... Zawiedziona Jak dla mnie rewelacja (1) Rewelacyjna obsługa oraz duży wybór. W salonie w Gdańsku czułam się, jakbym... Ala zetelnoiosc i fachowosc (1) właśnie zakończyłem remont mojego mieszkania chodz sam jestem budowlańcem nie... zleceniodawca kom bis (4) i kosztem kom eko koń