Dusigrosz

Temat dostępny też na forum: Dusigrosz
Opinie do filmu: Dusigrosz.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacyjny film

Niewymuszone poczucie humoru. Szybkie tempo akcji i trochę rodzinnych perypetii. Uśmiałam się niesamowicie i chyba o to chodzi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rewelacja

Właśnie wyszlismy z kina i dawno tak na żadnym filmie nie płakaliśmy ze śmiechu i wzruszenia jednocześnie . A po scenie zagrania "4 por roku " w 12 min cała sala płakała ze śmiechu. film gorąco polecam .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rewelacje, od razu weryfikuje się swoje postępowanie, do dziś mam zakwasy od śmechu, zabawa gwarantowana
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dusihumor

Po przeczytaniu tych 3 pozytywnych opinii zabrałem żonę, żeby się pośmiać. I nic. Jedyna śmieszna scena to ten 12min koncert. Reszta to męka oglądania ochydnego faceta z mega irytującą chorobą psychiczną, bo inaczej tego nie można nazwać. Mamy potworny niesmak po tym filmie i na twarzach wielu widzów widać było pytanie co się stało z francuskim kinem?
Zawiodłem się na całej linii. Temat sknerstwa tak przejaskrawiony, że aż wzbudza agresję i walkę samego ze sobą, żeby pozostać w kinie do końca seansu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14

film denny

Słaby niewiem co było w nim śmiesznego jedynie ta akcja z 12 minutami ale ogulnie masakra
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie polecam

Również nie rozumiem tylu pozytywnych opinii. Film jest wybitnie głupi i nieśmieszny. Z przejaskrawianiem przesadzili do tego stopnia, że czekaliśmy tylko aż film się skończy. Niestety, zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pełna kicha

Nudne, mało śmieszne, zupełnie poniżej możliwości tego aktora.. porażka , zmarnowany czas i pieniądze ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

A jakie komedie was śmieszą?

Może pokroju polskiego " Ciacha". Fakt,że poczucie humoru jest sprawą indywiduaną,ale to na pewno nie był " głupi" humor.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

słabizna totalna

jak w temacie-natomiast jeśli ktoś lubi głupawe amerykańskie komedie, to tutaj ma francuski odpowiednik.
Bardziej ambitni kinomani będą zawiedzeni-dla mnie to raczej kino familijne z 1 śmieszna scena i tyle.Szkoda czasu i kasy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Spoko

Film ok można się pośmiać .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

komedia ?

Nie wiem, kto uznał ten film za komedię. Może z powodu aktora ? Do tej pory grał w komediach ,więc napiszemy ,że komedia. Po co się wysilać ?
Film raczej smutny, jedyna śmieszna scena to ta z Wiwaldim. Smutny i wzruszający
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co cię tam tak zasmuciło?

Jak znasz osobą z w/w przywarą,czyli skąsptwem,to oglada się go genialnie,bo pokazuje je w krzywym zwierciadle. Ale jeśli sam posiadasz takową cechę,to rozumiem,że nie było ci do śmiechu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Melania (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

Psoty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Psoty . Przeczytaj o filmie.

To był zwykły przypadek (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: To był zwykły przypadek . Przeczytaj o filmie.