FRYZYRY I MAKIJAŻ!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Gdzie najlepiej w Gdańsku udać się do fryzjera przed ślubem i zrobić makijaż, oczywiście piękny!!! Macie jakiej sprawdzone salony???
Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: FRYZYRY I MAKIJAŻ!!!

Najlepiej w jednym miejscu by bylo, chyba ze fryzjerka przyjedzie do domu...
A ja mam jeszcze pytanie o jakas super dobra kosmetyczke zeby zrobila cos z moja twarza uczulona na wszelkie mozliwe niemal kosmetyki...

Ja też poprosiłabym Was o rady w sprawie fryzjera i makijażu. A przy okazji, czy zna któras z Was dobrą kosmetyczkę w Gdyni?

wczoraj byłam w Sephorze i umówiłam się na makijaz próbny w poniedziałek, jak bede po to dam wam znac, oczywiscie jeśli kogoś to zainteresuje ........Poza tym pani dyskretnie dała mi do zrozumienia że powinnam udac się do kosmetyczki ....:(

osz to wredna PANI!!!!! jak można takie sugestie ludziom podsuwać? a w szczególności młodym i pięknym dziewczynom ;-)

jestem ciekawa co by mi taka pani w sephorze poradziła ;)

pozdrawia Witch i jej nawrót trądziku ;)

Wiesz że w sumie to faktycznie potrzebna mi kosmetyczka , bo ostatnio moja cera jest normalnie jak u nastolatki ...straszne uczucie wciaz dojrzewac ...precz z pryszczami .....muszę sie umówićw przyszłym tygodniu.

ja mam nawrót trądziku i jak sądzę mi już kosmetyczka nie pomoźe ;) chociaż zamierzam się umówić na środek kwietnia na jakiś umilający życie zabieg ;-)
mam nadzieję, że nie zapomnisz napisać jak było w sephorze ;) a ja się chyba umówię na następny poniedziałek ;) hihi hi :) tak żeby sprawdzić co tam potrafią zrobić ;)

a na ślub planuję się udać z welonem zasłaniającym twarz -buuu

ach witch własnie skończyłam samoistne oczyszczanie i położyłam maseczke .....jakoś głupio mi dzis o takich bzurach pisac:(:( na pewno opisze wrażenia po makijazu .......pozdrawiam sabra która właśnie zaorała sobie twarz:)

Sabra, a chcesz po łapkach? Nie wolno nic gnieść!!!!!! Ja mam ten sam problem-prace domowe to moja pasja, ale od dwoch tygodni nic nie gniotę tylko co 2-3 dni peeling i 10min w solarium raz w tygodniu. Jest już efekt o wiele mniej , bo sama nic nie roznoszę po buźce. Ale niestety są jeszcze przebarwienia, które mam nadzieję zjaśnieją. Pod próbnym makijażem u Wizy ładnie wyglądało. Dlatego trzymam kciuki i hasło na najbliższe tygodnie: ORCE DOMOWEJ MÓWIMY STOP!

Katia:):) Wiem Ze tak sie nie robi: ale na swoje wytłumaczenia napisze ci ze podeszłam do tego profesjonalnie :

1.peeling enzymatyczny
2.Parówka( no wiesz aby pory sie otworzyły)
3.potem za pomoca wacików wyciskanie:(:(
4.nastepnie maseczka zamykająca pory , potem wygładzajaco- nawilazająca
5. na koniec kremik

No i co nie było tak zle?????????hehehhe ..:):)

No , już mi lepiej. Sabra ty łobuziaku ;-))) HI HI