Farba do siwych

Jaka farbe mozecie polecic do siwych wlosow? Wczoraj uzylam loreal prefernce-jasny braz. Na odrostach siwe sa duzo jasniejsze a na reszcie wyszedl czarny. Wygladam gorzej niz przed, bo nie bylo widac odrostow, tylko siwe. A teraz odrosty sa jasniejsze od reszty;/ Wczesniej uzywalam castinga i bylo ok, ale wlosy ucierpialy (pianka okazala sie beznadziejna)
Zalezy mi na farbie a nie na szamponie czy piance.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Farba do siwych

polecam Wella Koleston Perfect. Na allegro już od 25 zł z weloxonem można dostać.ładnie pokrywają i nie spłukują się tak szybko. Możesz spróbować też podejść do Emporium-tam mają profesjonalne farby fryzjerskie, może ci doradzą, ale koszt zakupu jest dużo wyższy.. Farby sklepowe-powszechnie dostępne są beznadziejne i niszczą włosy... nie warto oszczędzać.

Dzieki :). Ciemne wlosy pasowaly mi do ciemniejszej karnacji. Ale to sie zmienilo i chce jasniejsze. Fryzjerowi wyszlo to super. Ale sama zepsulam farba:(. Dopiero przy jasniejszych kolorach widac ze farba jest beznadziejna :/

Idż do fryzjera.Problem z głowy.Nie eksperymentuj sama w domu,bo diabła narobisz.

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Gdzie są fajne lumpeksy ? (96 odpowiedzi)

jakie są ceny w dniu dostawy?

wróżka - tarot -czary mary? (20 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...