Festiwal Czeko fest

Temat dostępny też na forum: Festiwal Czeko fest
Prawdziwa uczta dla zmysłów - i serc!Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie Czeko Fest, które zachwyci wszystkich miłośników smaków, zapachów i rzemieślniczej jakości! Festiwal czekolady, słodyczy, aromatycznej kawy oraz kraftowych produktów rzemieślniczych to miejsce, gdzie czekolada łączy ludzi, a pasja tworzenia spotyka się z kulinarną magią.Co znajdziesz na festiwalu?• Manufaktury czekolady z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widmo

Nic nie ma nigdzie. Dziwna sprawa bo przyjechałam o 12 i żadnych stoisk nigdzie...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

SCAM! nic nie ma!

ludzie sie ciesza na ten festiwal, a tu nic nie ma.
Jaja sobie robicie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pusto

Obejrzeliśmy cały skwer, nic nie ma

Ściema

Miało być od piątku, jest sobota a festiwalu czekolady jak nie było tak nie ma, szkoda, że brak info o tym, że festiwal się nie odbędzie.... nieładnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak Festiwalu

To przykre, ale muszę potwierdzić poniższe komentarze, w godzinach 12-13 przechadzałem się po skwerze zainteresowany wydarzeniem i rozczarowałem się. Ani śladu po rzekomym wydarzeniu.

Chyba żart jakiś

Specjalnie dzisiaj pojechałam a tam nic nie ma ktoś tu sobie żarty stroi

Zmieniono termin

Cytując

> Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie Czeko Fest, którego termin został zmieniony na 1-3 maja 2026.

Wielka szkoda że bez informacji większej bo też na marne przyjechaliśmy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka pogoda

A oni przełożyli. I to bez szybszego uprzedzenia. Ich strata. Ogranizators warto zapamiętać by brać poprawkę na przyszłość
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wygląda jak

To wygląda jak oszustwo Hej dlaczego redakcja nie publikujemy mojego komentarza?
Podaję ci wydarzenie które się nie odbyło i które wygląda na oszustwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Baltic Games 2024 (8 odpowiedzi)

BALTIC GAMES 2024 to najgrubsza impreza tego lata. Jest to największy festiwal sportów...

Święto Równości (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowe Święto, gdzie każdy znajdzie miejsce dla siebie. Gdzie mówimy o ważnych...

Open Source Art Festival 2025 (3 odpowiedzi)

Open Source Art Festival w Sopocie to organizowane od roku 2011  wydarzenie artystyczne, skupione...