Film: Reklamówka Polski przed Euro 2012

Temat dostępny też na forum: Reklamówka Polski przed Euro 2012
<a href="http://trojmiasto.tv/-1956.html">Reklamówka Polski przed Euro 2012</a>. <br /><br /><a href="http://trojmiasto.tv/-1956.html">Przejdź do filmu.</a>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie namówili

jest poziom i humor :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rewelacja

Pi€knie wykonane !!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wsadzę kij w mrowisko...

Takich podskakujących panienek, przejść przez rozbłysk, kopii pomysłów z dziedziny fotografii (vide Kraków lub Gdańsk z tłumem), łódek prowadzących do wniosku, że mamy ciepłą riwierę, masówek z tłumem i ciałem innej osoby płynącej na rękach innych, czyli pomysł żywcem wzięty z koncertów muzycznych, no i ten rozchełstany młodzian pod krawatem podskakujący jak po kilku głębszych, różowa foka (no comment), zwłaszcza, że w medialnej reklamie fokarium promowana jest niebiesko-biała, łoś wychodzący z wody jakby można było to sobie obejrzeć w naturze ot tak i co najmniej dwuznacznie patrzące w obiektyw młode dziewczyny. Same ujęcia (kompozycja) w stylu amatora filmowca, brak pomysłu, zadęcie na nie wiadomo co i wyciągnięta kasa od płatników-sponsorów. Jak dla mnie totalny gniot, kopia pewnej reklamówki też o stadionie. A jest tylu zdolnych ludzi, którzy mają pomysły, co można było wykorzystać ogłaszając konkurs w mediach. Ale w tej dziedzinie są "domy medialne" i ich cała otoczka, która nie daje szans zdolnym, liczy się......, no właśnie co się liczy ?, poddaję to retoryczne pytanie oglądającym reklamówko podobny produkt i czytającym mój komentarz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gniot ???

Daj jakis lepszy pomysł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gadanie, gadanie...

A gadaj sobie, mnie się tam podoba - w jednej minucie dość ciężko jest zmieścić wszystko co najlepsze w naszym kraju (a jest tego duuuużo!), a autorom się to całkiem udało :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (3 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (53 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....