Finał finałów tańca z gwiazdami

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Dwóch prowadzących, czterech jurorów, sześć par...Dziesiątki tanecznych kroków, setki bajecznych świateł, tysiące niezwykłych dźwięków, miliony emocji....Jedno miejsce, gdzie warto być tego wieczoru.Sześć finałowych par wszystkich edycji Tańca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publiczności stanie do rywalizacji o tytuł Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostatecznie głos ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super impreza

Naprawde wszystko wygladalo wspaniale, i bardzo sie ciesze że wygrała Kasia. GRATULACJE ;)

Yes yes yes

Tak eVe ja tez podzielam Twoje zdanie. Kasia C. i Małgosia F. najlepsze jak dla mnie. Dobrze ze wygrala jedna z nich :D

a ja mam jej dość

ona juz sporo wygrała.niedobrze mi sie robi od jej fałszywie skromnych usmiechów.ma co chciała ,niech da szanse innym.

Bardzo podobały mi się dwie pary które zostały w finale.Jednak bardziej podobał mi sie występ Kasi.ma faktycznie duży talent i życze jej wszystkiego najj najj na dalszej drodze:-) pozdro

o kasi i marcinie

zasługują na jajwyższe laury. ich skromność klasa, ,,elokwencja czyni z nich gwiazdy światowego formatu. nie można tego powiedzieć o narzucającej się Maserakowi Foremniaczce i gadającej bez sensu ale nieustająco Kwaśniewskiej. Kasiu i Marcinie jesteście rewelacyjni klasa sama w sobie

a ja mam dosyć Cichopek,gdzie człowiek nie spojrzy to widzi Cichopek,mam wrażenie że p.Cichopek wyskoczy z mojej lodówki tyle jej wszędzie !!!!!!!!!!!!!! i to jej śmieszne,infantylne zachowanie,fe robi sie mdło i wymiotnie

Taniec z gwiazdami

Dołaczam sie do gratulacji dla Kasia i Marcina.Ciesze sie, żeto własnie oni wygrali.Kasia pokazalła mistrzoską klase!Zycze powodzenia w osiaganiu dalszych sukcesów:-)

kłamstwo

Gdzie sędziowie mają oczy Kasia już dosyć nagród niesłusznie dostała.Teraz dajecie jej następną.
Nie widzicie jak ona rzuca się na hakiela jakby nie on to Kaśka by odpadła w pierwszym odcinku.Powinna wygrać Foremniak.Chodż mroczek też nie źle tańczył.

gratuluje kasiu było super

bardzo bardzo gratuluje kasi jets naprawde przesympatyczna i skromna uwżam że należy jej sie ta nagroda naprawde wspaniale tańczy gratluje ci kasiu

Naga Prawda !!!

Kto widział odsłoniętą pierś Pani Foremiak ???Piszcie co o tym myślicie..........Ciekawe czy ukaże się to w "Fakcie" czy innym tego typu szmatławcu......

i co z tego??

pff na pewno wszyscy zrobią z tego aferę współczuje jej bo mogło to się przytrafić każdemu z tańczących tam pań a ona nie wybierała sukienki widać było jak bardzo się zdenerwowała ale i tak poradziła sobie świetnie....

Było super

Ja bardzo sie ciesze że wygrała Kasia z Marcin bo na to zasługują Kasia tańczy jak tancerka i nikt tak jak ona nie zatańczył w Sopocie!!!!!!!

gdzie nie spojrzę wszędzie Cichopek

ja też mam już dość Cichopek, tych 'niewinnych" spojrzeń i udawanej skromności. Niedobrze mi na widok tej "skromnej" panienki, jest jej już za dużo w telewizji. Nie maja tam ciekawszych twarzy. Tylu zdolnych ludzi pracuje w telewizji, a tu przepych od Kasi Cichopek!!!!!!!! Na każdym kanale Cichopek, w filmie Cichopek, na scenie Cichopek, w szansie na sukces Cichopek. Dość!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy szanowna komisja trochę nie przesadziła., Mi osobiście bardzo podobała się Małgosia Foremniak. Ona pokazała wielką Klasę, z Maserakiem tańczyła jak iskra. Dobrze że tej miernej Oli zabrali Maseraka, ona za nim nie nadążała!!!!!!!!!

super

sama impreza była super

uważam że.........

powinni wygrać oliwier i kamila oni zasługują na to ............ oni super tańczą!!!!!!! a jeżrli nie oni to aneta z rafałem ..........................

Powinna wygrać Foremniak - piękna, dojrzała kobieta, swietnie tańcząca.

uważam że.........

powinni wygrać oliwier i kamila oni zasługują na to ............ oni super tańczą!!!!!!! a jeżrli nie oni to aneta z rafałem ..........................

nie sprawiedliwe!

Myślę ze w takim programi powinno sie liczyc jak kto tanczy a nie jak wyglada! bo nie wygrywaja ci najlepiej tanczacy tylko najpiekniejsi, najmlodsi i najsławniejsi! A kasi cichopek jest naprawde wszedzie za duzo!

Gratulacje Kasiu!!!

Cieszę sie, że to Ty właśnie zwyciężyłaś. Na parkiecie jesteś nie do pokonania. Twój urok i wdzięk oczarował wszystkich.....:-)

MROCZEK!!!!!!!!!!!

moim zdaniem jeszcze nie powinni robić wielkiego finału. W końcu będzie jeszcze jedna edycja. A wracając twierdzę ,że powinnien wygrać Mroczek

. . .

GRATULACJE dla Kasi i Marcina !!! Cieszę się że to oni wygrali, ale przyznam szczerze że stawiałam na Marcina i Anete =) Oby dwie pary tańczyły naprawde SUUPER ! ! !...

i dobrze sie stalo

moim skromnym zdaniem wygrała osoba ktora tanczyla najlepiej..czyli Kasia.Niesprawiedliwe byloby gdyby wygral Mroczek..to wlasnie on udaje przed publicznmoscia wielce zakochanego zeby tylko wygrac...a Kasia jest skromna,nie udaje nie wiadomo kogo...nalezalo jej sie to zwyciestwo..bo naprawde tanczy juz jak zawodowa tancerka........

Gratuluje Ci serdecznie!!!!!!!!

MROCZEK ! ! ! ! =)

Moim zdaniem wszyscy tańczyli super ...=) ale stawiałam na Anete i Rafała ! szkoda że to nie ONI wygrali...=( Rafał jesteś BOSKI ! ! !

Kasia i Marcin :D

super , że Kasia i Marcin wygrali zawsze na nich głosowałam jupi

Rafał i Aneta górą

Ja sądze ze Rafał i Aneta powinni wygrać ponieważ byli najlepsi!!!!!Mieli w sobie dużo energi i zapału do pracy!!!!

gratulacje

tak jeżdzicie po kasi, może jej zazdrościcie. dobrze ze wygrali. dziewczyna ma cos w glowie a do tego jest bardzo utalentowana. najfajniejsza rumba oczywiscie. wielkie gratulacje dla kasi a co do mroczka to powinien odpaść na samym początku za te zagrywki ze niby kocha zeby tylko wygrac. wygrali najlepsi. brawa takze dla pani foremniak. juz nie moge sie doczekac IV edycji.tylko te gwiazdy takie sobie

gratulacje

tak jeżdzicie po kasi, może jej zazdrościcie. dobrze ze wygrali. dziewczyna ma cos w glowie a do tego jest bardzo utalentowana. najfajniejsza rumba oczywiscie. wielkie gratulacje dla kasi a co do mroczka to powinien odpaść na samym początku za te zagrywki ze niby kocha zeby tylko wygrac. wygrali najlepsi. brawa takze dla pani foremniak. juz nie moge sie doczekac IV edycji.tylko te gwiazdy takie sobie

...

Ja Bym chciała żeby wygrala Małgosia i Rafał bo tooni najlepiej taczyli .. =D

najlepsi wygrywaja

wiec moim zdaniem bardzo dobrze sie stalo ze kasia i marcin wygrali bo im sie to nalezalo jednak mimo wszystko oni ruszali sie najlepiej, ale rafal i aneta tez bardzo dobrze tanczyli ale nie moglam patrzec na niezadowolenie anety w oczach:/ najpierw rzyca rafala a pozniej krzywi sie przed kamera... po prostu no coment
A czy ktos sie ze mna zgadza ze malgorzata foremniak zaduzyla sie w rafale maseraku?????? nie wiem czemu ale mam takie wrazenie...

pytanko

super że Kasia wygrała, tańczyła najlepiej, gratuluje Kasiu:) A teraz mam takie pytanko, kiedy bedzie powtórka "finału finałów tańca z gwizdami"???????? Czy ktoś wie??

Aneta i Rafał;*:*

a ja się nie ciesze ze wygrała KAsia Cichopek bo mnie wkurza z leksza;/ tuliła sie do tego swojego marcina przed kamerami;/ ehh:/ racja umią tańczyc ale moim zdaniem miala wygrac Aneta... boze czemu oni nie sa juz parą tak bardzo do siebie pasują:(( a to klapa rozeszli sie jedno jedyne NIE powiedzieli!!!!!!!!!!!!!!!! tak bardzo ich lubie:* prosze pomylcie wrócic do sibie!!!!

lolekka

Bardzo dobrze ze wygrali Kasia i Marcin ... in przynajmniej woda sodowa nie uderzyła do głowy jak niektórym .. i sie ciesze ze Aneta i Rafał pregrali za to ze na pokaz ( aby wygrac III edycje) udawali miłosc ...

woda uderzyła kasi

moim zdaniem woda im dawno uderzyła, zakładanie szkoły tanca?przeciez ona sama jest uczniem i ma tance wykute tylko te co sie nauczyła,parodia.zbijanie kasy na sławie. a Małgosi Foremniak współczuje.widac było jej zszokowanie tą piersia, a jak maserak szybko ją przykrył. oni maja sie ku sobie , no i dobrze, zasługuje na młodszego bo ma kupe energii.Ogólnie ten finał był do bani bo od poczatku było wiadomo kto wygra........

Kasia i Marcin

J auwazam ze bardzo dobrze ze wygrali Kasia i Marcin bo oni najlepij tancza i nie mozna tego ukryc a Aneta mnie denerwowłą bo ciagle miła głupia mine ze dostaje mało punktów.

odpowiedź

POWTÓRKA Finału finałów tańca z gwiazdami jest w sobote o godz:13:30

Juz se rąbie całkiem w tych głowach

ale wy ludzie jesteści dziwni a najbardziej ta osoba co napisala ze mroczek udawł miłośc zebu wygrać...jak wogole mmozna tak napisać przecież nikt ich z "nas" nie widział a to było widac ze sie kochaja.a po pierwsze co ma miłośc do tego zeby wygrać.??NIC!!!!!!!!!.

Kto powinien wygrać :)

Myślę, że Kasia i Marcin sprawiedliwie wygrali, bo o wiele lepiej tańczyli od Anety i Rafała :) Niestety Mroczek miał drugie miejsce a myślałam, że to miejsce będzie mieć Małgosia Foremniak, ale tak się nie stało :( Zgadzam się ze zdaniem jeszcze jednego komentatora, że wiadomo będzie kto wygra.

wybory miss czy taniec ?

ludzie co wy oceniacie taniec czy urodę uczestników . to nie są wybory miss choć przyznam że moi faworyci są śliczni (Kasia i marcin ) Taniec w ich wykonaniu czy ich ktoś lubi czy nie to prawdziwa gratka dlanmiłośników sztuki tanecznej. killka poziomów wyżej nad pozostałymi uczestnikami. Trudno to chyba zakwestionować . Klasa , klasa i jeszcze raz klasa.

braaaawo kasia !

co ona za to może że natura obdarzyła ją wszystkim : urodą , inteligencją, skromnością wdziękiem , pracowitością. nie zazdroście jej tego. podziwiam ją choć daleko mi do niej . Nie wszyscy rodzą się z pewnymi predyspozycjami. Ja nie potrafię tańczyć ale świetnie robię inne rzeczy. Tylko ktoś zawistnyżle oceni jej występ. byli super. Nie mówcie że wszędzie jej pełno gdybyśmy byli jak ona też biegałyby za nami media . ale powiedzmy sobie szczerze nie mamy tego czegoś

Kasia była super!

moim zdanie Kasia była naprawde super i nie obchodzi mnie naprawde co sądzą o niej inni! Dla mnie ona była poprostu super!! Kasiu byłaś naprawde super! Ja myśle że Kasia zasłużyła sobie na to zwycięstwo! A jeśli chodzi o powtórke to bedzie w sobote o 13:30

KlAUdYsKa

bardzo kasiu sie ciesze ze wygraliscie tak sie ciesze:)bardzo bardzo i liczylam na was od samgoo poczatku:Dpozdrowionka dla marcina:Pi dla ciebie:Dmarciunku buziaczki dla ciebie jestes slicznyy:):D:*

natka

wielkie dzięks za informacje o powtórce.jestescie wielcy!!!

paranoja

dajcie spokój z ta kasia. za rok bedzie jakas zosia i też bedziecie sie podniecac? paranoja

łee tam

tance sa super i wogole oni wszyscy swietnie tancza..ale ponad 100 wydac na to co sie juz tyle razy widzialo..? ee troche przereklamowane. mimo ze sopocianka ze mnie- nie skorzystalam!
a kasia cichopek tez wszyscy sie juz troche za duzo jaraja! no okej tanczyc to sie ladnie nauczyla zdolna babka ale gdzie tam ona figure ma do tancow(?!:P) poza tym nie robmy z niej hiper gwiazdy dziewczyna chyba normalnie z radosci nie wyrobi ze taka slawna sie zrobila i chyba nigdy by na to nie wpadla ze takie cos ja bedzie czekac! heh
kasiu kochamy cie za wdzieczna buzke:)

Kasia

Bardz się cieszę, ze wygrała Kasia , gdyż tańczyła najładniej i to właśnie tej parze należała się wygrana.

paranoja

ja chciałam żeby wygrała aneta i mroczek

gratulacje!!!

Dla Kasi Cichopek i Marcina Hakiela.

Kasia

Kasiu zasugiwałaś na nagrodę razem z swoim partnerem Marcinem tańczyliście przecudownie.Ale równiesz na nagrode zasugiwali Aneta i Rafał oni równiez taczyl piekinie

Gratulacje

Gratulje wszystkim para za dostanie sie do finałów tanca z gwiazdami ale najwieksze gratulacje składam Anecie Piotrowskiej i Rafałowi Mroczkowi oraza Kasi Cichopek i Marcinowi Hakielowi.

gratulacje

gratulacje dla Anety i Rafała oraz dla kasi i marcina!!!!!!!!!!!
tańczyliście pięknie choć uważam, że powinien wygrać Rafał i Aneta. Finał finałów to już powinobyćpodsumowanie tańców z gwiazdami kojejne edyccj to będzie nudziarstwo ileż mozna!!!!!

super kasia

kasia cichopek zasłużenie wygrała chociaż i rafał mroczek super tańczył

A jak nazywa sie muzyka w której Maserak tańczył pierwszy taniec??

e

ej a ma ktos jakiegos linka z ich tancami??

ulubieńcy

gratulacje!!! pięknie tańczyliści Kasiu z Marcinem i pięknie wyglądacie

nie byli sobie przeznaczeni

moim zdaniem oni powinni sami wiedziec czego chca. jak dla mie to nie byli dla siebie stworzeni poniewaz rafal jest typem imprezowania (jak ja=)) a aneta chciala miec go tylko dla siebie na uwiezi. to nie fer. "rafal dobrze zrobiles"

jej

bilety były za drogie ale chetnie bym tam była ale mieszkam na drugim końcu polski

Cieszę się Kasiu i Marcinie!

Najbardziej zasługiwaliście na tę bursztynową kulę. Nie mogłam patrzeć jak tańczy Olivier i Kamila.
GRATULACJE!

przeznaczeni?

po prostu, wstawili pusciowi silikon , dali faguassa i kazali tanczyc. Po coz ten watek romansowy?Puszcza i fordanser.

gratulacje Kasiu I MARCINIE

BARDZO MI SIE PODOBALO CALOKSZTALT WASZYCH WYSTEPOW BYL DOSKONALE DOPRACOWANY I NALEZALA WAM SIE TA NAGRODA.POZDRAWIAM GORACO

kasiu

fajny masz silikon w cycuszkach, super ci wychodzi to latanie iwymachiwanie cycuchami. Pewnie znowu zgarnelas troche kasy, to typowe u kobiet (i mezczyzn , nie liczac zboczencow)lekkiej tresci.

Zajebista Kasiu i Marcinie

Kasiu i Marcinie od początku byliście moją ulubiona parą. Tak świetnie tańczycie, że aż nie da się wyrazic tego słowami... Nawet mistrzowie by tak nie zatanczyli jak wy..:) życze wam żeby było tak dalej...

KASIA

BOŻE DZEKUJE ŻE KASIA I MARCIN WYGRALI TANIEC Z GWIAZDAMI,FINAŁ FINAŁÓW DZIĘKI TEMU ZROBILI KARIERĘ TANECZNĄ

NIKT NIE LUBI KASI I MARCINA JAK JA CZIESZE SIE ŻE SĄ PARĄ W ŻYCU

Taniec z gwiazdami

Chcę żeby ten nagłówek miał niebieską obramówkę a w środku obraz Tańca z gwiazdami lub jakiś tancerzy wolałabym żeby to byli tancerzy na jakimś konkursie.

Sorry to nie było do Was. Cieszę się ze wygrali Kasia I Marcin. A zresztą to było do przewidzenia bo oni pięknie tańczą!

Było Pięknie!

A ja tam byłem, Kasie i Marcina zobaczyłem. Było warto wydać kase na bilety do opery zeby zobaczyć tak wspaniały pokaz kunsztu tanecznego na zywo. Ci, ktorzy tego doswiadczyli zapewne zgodza sie ze mna. TV nie oddaje calego piekna, jakie prezentowaly wszystkie pary w trakcie turniejowych szrankow. To trzeba bylo poprostu zobaczyc na wlasne oczy. Kasia i Marcin byli poprostu nie do pokonania. Mroczek i Aneta takze swietnie tanczyli jednakrze do zwyciestwa zabraklo im paru, wspolnych lekcji.