Firma Éxito Labor Ett z Valencii

Witam, ktoś orientuje się co to za firma? Oferują wyjazdy za granicę na pakowanie i sortowanie cytrusów. Ktoś coś wie jak to wygląda ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Firma Éxito Labor Ett z Valencii

http://exitolaborett.com/index.php?action=aviso&lang=pl

Całkiem dobrze, o ile już tam mieszkasz

http://exitolaborett.com/index.php?action=aviso&lang=pl

Nie, jeszcze nie wyjechałam, za kilka dni wyjazd, a chcę poczytać jakieś opinie .. przyda się

to oszust zadzwoni domnie podaie numer 886723332 to ci prawde powiem otei firmie

Jest sporo ogłoszeń od pracodawcy podpisującego się jako Marian Wojciechowski i tu na trójmieście tez jest ogłoszenie. niby 400zł przejazd tam kosztuje, po tygodniu wypłata już jest.
tutaj link do ogłoszenia: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sotowanie-i-pakowanie-cytrusow-ogl7234220.html

Skoro na stronie firmy piszę że nie ma podpisanych umów z pośrednikami to prawdopodobnie zapłacisz za przejazd i nie pojedziesz. Albo pojedziesz nie tam gdzie chcesz. Najlepiej napisz do tej firmy by się upewnić (do Éxito Labor Ett)

Ponadto jego adres mailowy kończący się na .o2.pl świadczy o tym że nie jest to profesjonalna firma pośredniczaca

Tak.. i jeszcze wymaga 100 wcześniejszej wpłaty na zaklepanie mieszkania.. i pomyśleć, że ludzie się na to zgadzają..

moim zdaniem to fikcia tei firmy

Jakaś ściema, jak zwykle. Takie samo ogłoszenie pojawiało się na wielu stronach. Pewnie wyłudzi od Was pieniądze (''zaliczka na mieszkanie'' albo coś podobnego), przestanie odbierać telefony i tyle. Ta firma 'Exito Labor' jest zarejstrowana w kilku miastach (Valencia, Cartaya, itd) , dość dziwnie to wygląda - niby od 5 lat istnieją, a na hiszpańskich stronach nie ma o nich żadnych opinii. Żeby zobaczyć oferty pracy, trzeba się zarejestrować podając m.in. nr N.I.E - czyli dane z karty uprawniającej do pracy w Hiszpanii. Dajcie sobie spokój, to jakaś lipa.

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...