Fotograf

Temat dostępny też na forum: Fotograf
Opinie do filmu: Fotograf.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Legnica

Miałam okazje zobaczyć prapremierę filmu-Super. Bardzo dobry scenariusz oraz gra aktorska.Trzyma w napięciu do samego konca a przedstawione lata 70-te odzwierciedlone bezkonkurencyjnie. Serdecznie polecam, mam nadzieje ze zostanie pozytywnie przyjety na Festiwalu:)
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3

fotograf

Kapitalny, w pełni profesjonalny thriller. Wciągający w rytm zaskakującej akcji, skłaniającej widza do próby a w zasadzie do wielokrotnych prób odnalezienia i wyprzedzenia rozwiązania wątku poruszonego w filmie. Świetna gra aktorów ! Brawo Panie reżyserze ! Gorąco polecam !
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3

super

rewelacja, sensacja w stylu filmow skandynawskich, polecam !
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 3

po ciemnej stronie ciebie i mnie

To film dla miłośników kryminalnych zagadek i bardziej skomplikowanych historii ludzkich. Świetnie się go ogląda dzięki bardzo dobrze zagranym postaciom, np.Tatiana Arntgolts w roli głównej od pierwszego ujęcia filmu pociąga widza za sobą. Reżyser świetnie dobrał sobie aktorów.

PS Warto wiedzieć przed seansem, że film jest w całości po rosyjsku z polskimi napisami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajny ALE...

Film fajny tylko zakonczenie jakies takie..nijakie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bardzo dobry film

Akcja trzyma w napieciu od poczatku do konca! Polecam fanom thriller ów!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam

Z przyjemnością obejrzeliśmy ten film. Starannie zrobiony, dopracowany scenariusz, dobrana obsada / szczególnie rosyjska część / , znakomite zdjęcia, mroczna atmosfera, ciekawa muzyka. Cieszą takie perełki wśród nowych polskich filmów. A gdy ogląda się go w "Kameralnym" wydaje się,że reżyser zadbał nawet o zgodny z akcją wystrój kina. Coś jakby ówczesna Legnica w centrum Gdańska:)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

beznadziejnie

Film nudny i beznadziejny żałuję że na niego wydałam pieniądze 💰
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 26

Kicz. Fabuła oparta na wydumanej przypadłości chorobowej. Całkowity brak logiki. Rosjanie nie byli idiotami. W "psychuszkach" mogli zamykać przeciwników politycznych, ale nie tak ciekawe przypadki chorobowe, które gdyby istniały, to stanowiłyby ewenement na skalę światową. Uciekinier z zakładu psychiatrycznego (w którym przebywał wiele lat) lepiej porusza się w współczesnej rzeczywistości niż brygada śledczych. Po "Jezioraku", który był niezłym filmem, podziewałem się kolejnego dobrego polskiego kryminału a tu takie rozczarowanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zdjęcia z planu fimowego

Miałem przyjemność pracować podczas produkcji jako operator making of. Oto krótka impresja z planu:
i fotografie:
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słabe dialogi i słaba gra aktorów

wydumana nuda, nie warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla mnie bomba!

Klimatyczny, wciągający, inteligentny i świetnie zagrany (cała obsada!) GATUNKOWY THRILLER. Rzadkość w naszym kinie, a przecież w kontekście ogromnej popularności tego typu literatury prawdopodobnie wielu widzów czeka na takie filmy. Podobał mi się bardzo, podobnie jak Jeziorak.
Polecam!!! Oba!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Rocznica (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rocznica . Przeczytaj o filmie.

Amadeusz (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Amadeusz . Przeczytaj o filmie.

Norymberga (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Norymberga . Przeczytaj o filmie.