Fregata SA

Orientuje się ktoś może czy warto pracować w firmie Fregata SA Gdańsk ul. Grunwaldzka - jako pracownik biurowy ?
Z góry dzięki za ewentualne info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fregata SA

szukaj w necie gdzieś widziałem opinie. ogólnie wszystkie na nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też się zastanawiałam czy warto i znalazłam to, co pewnie już widziałaś, ale może ktoś inny jeszcze tu zajrzy:

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,98124

Wiadomo, trzeba zachować dystans do tego, co inni wypisują, ale najgorsze, że często takie opinie okazują się prawdą - wiem z doświadczenia.

Wpisy na gowork.pl, również te o Agro Zaopatrznie (spółka należąca do Fregaty, nie ma znaczenia czy pracujesz we Fregacie czy Agro) są niestety prawdziwe. Jeżeli jesteś mocno zdesperowana to próbuj.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam w tej firmie nie polecam same kłamstwa i oszczerstwa i do jeżdżą nie do pracy 80 km w jedna stronę na własny kosz żenada teraz jeszcze niema premiera stanowczo odradzam

Nie premiera tylko są zabrane premie nie wiadomo dlaczego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...