Fretka. dziewczynka

Fretka. dziewczynka
Witam, niestety ze względu na zbliżający się wyjazd na studia muszę oddać moją fretke.
Jest to samiczka, ma 4 latka i na imie Lolka.
Nie jest kastrowana, szczepiona 02.2010r.
Loleczka jest koloru białego, ma czarne oczka i troszke czarny kolorek na ogonku.
Bardzo ładnie siedzi przy obcinaniu pazurków.
Jest kochana, mieszka bez klatki, niestety nie mogę zabrać jej ze sobą bo będę mieszkała w akademiku, a sama niewiem jak tam jest.
Chce miec kontakt później z osobą, której ją oddam.
Lolka je bez problemu prawie wszystko, kocią karme, jedzonko z puszek dla kotów, podkrada z talerzy :) jest jak moja córeczka, pozwalam jej na wszystko. Ładnie chodzi na smyczy i się słucha (reaguje na imiE).

Oddam ją z całym osprzętem-smycz, miseczki, legowisko, zapas karmy :)
Kontakt gg: 33161120

Pozdrawiam
Anita
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie mają zwierzęta w akademikach, u mnie jest pare kotow i jeden pies, jest tez fretka. wystarczy sie dogadac ładnie z paniami portierkami :) nie musisz jej oddawac
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zawsze to przechodzi, u mnie jest bezwzględny zakaz trzymania zwierząt w akademiku, niektórzy mają pochowane,ale bywa tez tak,że w każdym momencie kierownictwo ma prawo wejść Ci do pokoju i co wtedy? poza tym wszystko też zależy od współlokatora..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

by frecia była szczęśliwa...

Dodaj ogłoszenie na tym forum http://forum.fretki.org.pl/
Jest tam dużo odpowiedzialnych i znających się na fretkach ludzi.
Wnioskuje, że bardzo kochasz to zwierzątko i chciałabyś żeby trafiła w dobre ręce... na forum na 100% pomogą Ci w tym.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dorka

Witam tez mam fredzia mieszka bez klatki spi z moim synem ma na imię Duduś to najlepszy kumpel mojego psa hmm moze ja bym ja wziela mial by z kim sie bawic a czy Loleczka jest wysterelizowana bo mój jest po kastracjii pozdrawiam czekam na odp dorka300@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jest kastrowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dorka

tak wiem przepraszam nie doczytałam :) ale to nie przeszkadza mi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam kotka,pieska i zeberke..bardzo kochamy zwierzetai z checia zaopiekowalabym sie i Lola...ale boje sie ze sie nie dogadaja z moiimi zwierzatkami...jestem rowniez z rumii..mam ogrodek i mialaby wspaniale... :)prosze napisac jak zachowuje sie podczas spotkan z innymi zwierzakami..czy akceptuje inne stworzonka? :) moje gg 364636

przygarne fretke

czy ogloszenie jest aktualne z checia zaadoptuje fretke