Fretka. dziewczynka
Fretka. dziewczynka
Witam, niestety ze względu na zbliżający się wyjazd na studia muszę oddać moją fretke.
Jest to samiczka, ma 4 latka i na imie Lolka.
Nie jest kastrowana, szczepiona 02.2010r.
Loleczka jest koloru białego, ma czarne oczka i troszke czarny kolorek na ogonku.
Bardzo ładnie siedzi przy obcinaniu pazurków.
Jest kochana, mieszka bez klatki, niestety nie mogę zabrać jej ze sobą bo będę mieszkała w akademiku, a sama niewiem jak tam jest.
Chce miec kontakt później z osobą, której ją oddam.
Lolka je bez problemu prawie wszystko, kocią karme, jedzonko z puszek dla kotów, podkrada z talerzy :) jest jak moja córeczka, pozwalam jej na wszystko. Ładnie chodzi na smyczy i się słucha (reaguje na imiE).
Oddam ją z całym osprzętem-smycz, miseczki, legowisko, zapas karmy :)
Kontakt gg: 33161120
Pozdrawiam
Anita
Witam, niestety ze względu na zbliżający się wyjazd na studia muszę oddać moją fretke.
Jest to samiczka, ma 4 latka i na imie Lolka.
Nie jest kastrowana, szczepiona 02.2010r.
Loleczka jest koloru białego, ma czarne oczka i troszke czarny kolorek na ogonku.
Bardzo ładnie siedzi przy obcinaniu pazurków.
Jest kochana, mieszka bez klatki, niestety nie mogę zabrać jej ze sobą bo będę mieszkała w akademiku, a sama niewiem jak tam jest.
Chce miec kontakt później z osobą, której ją oddam.
Lolka je bez problemu prawie wszystko, kocią karme, jedzonko z puszek dla kotów, podkrada z talerzy :) jest jak moja córeczka, pozwalam jej na wszystko. Ładnie chodzi na smyczy i się słucha (reaguje na imiE).
Oddam ją z całym osprzętem-smycz, miseczki, legowisko, zapas karmy :)
Kontakt gg: 33161120
Pozdrawiam
Anita