Fryzjer Maciek

hej, mam pytanie. Wspólnie z koleżankami chodzimy do maćka do krewtetki- facet rewelacja. Ale niestety nie mogłam ostatnio chodzić do fryzjera, i doszły mnie słuchy, że maciek zmienia miejsce pracy...ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjer Maciek

pogadaj z innym fryzjerem moze powiedza gdzie maciek przechodzi

byłam tam wczoraj, i mogę zapomnieć, nikt nie piśnie ani słówka...

Fajnie to slyszec-to moj kolega ze szkoly i przy okazji fajny facet:):)Widzialam go ostatnio w krewetce,jak bede w poblizu to go podpytam...Moze to tylko plotki...

to ja w takim razie też się spróbuje czegos dowiedziec i dam znać jakby co...

Z tego co wiem na ulicę Heweliusza w gdańsku. To info z pewnego źródła. Startuje pod koniec miesiąca.

Słyszałam, że na miejsce Maćka przyjdzie nowy rewelacyjny fryzjer- Jarek, ponoć kobiety go uwielbiają :D Już się nie mogę doczekać :)

A dziewczynki z krewetki znowu się nudzą w pracy :) najpierw usiłują zrobić śledztwo ( jako Ola ) gdzie przechodzi Maciek, a teraz jak odszedł zachwalają nowego fryzjera ( jako Madlen) hi hi żałosne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żałosne są Twoje komentarze, nikt nie krytykuje Maćka, jestem stałą klientką Jacques Andre i galerii i krewetki - gdzie akurat się znajduję i gdzie bliżej tam chodzę. Lubię fryzjerów facetów. Maciek jest strasznie powolny a ja nie zawsze mam tyle czasu. Jarek strzyże perfekcyjnie i dużo szybciej .Nie zawsze ma się na strzyżenie ponad godzinę jak u Maćka. A z kolorkiem moich włosów jeszcze nikt Jarkowi nie dorównał. Jest cudny. Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. Pozdrawiam i nie bądźmy złośliwi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maciek i Teresa z Krewetki są na Heweliusza 19
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widzę że byli fryzjerzy z Krewetki też się nudzą i nie mają pracy, skoro się reklamują ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że warto by bylo zamknać już ten temat na forum, bo tu nie o to chodzi, żeby sobie na wzajem dogryzać. Wszyscy wiemy, że i Maciek i Jarek są świetni i nie musza sobie na wyrywać klientow. Więc nie reklamujmy ich na silę, bo sami sobie wypracowali to co mają, więc kazdy sam niech decyduje do którego z nich i gdzie będzie przychodzil. Nic na siłe kochani. A Pani Kasi bardzo dziekujemy za wszystkie opinie na temat naszych fryzjerów. I za obiektywizm przede wszystkim.

Generalnie jak to wszystko czytam to dochodzę do wniosku, że firma Jaques Andre to podręcznikowy przykład jak NIE ROBIĆ sobie PR.

PS> Daje max. pół dnia zanim do redakcji trafi prośba o usunięcie tego posta od właściciela salonu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

maciek to partacz , duzo gada,i ściemnia, nie polecam go :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej Dziewczyny, czy widziałyście to ogłoszenie salonu?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/30-rabatu-na-kosmetyke-i-10-rabatu-na-fryzjerstwo-ogl3094186.html

Maciek będzie pracował w Alternative Club na Rajskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wszystkie geje w końcu tam trafią. Nie ma tam już żadnego faceta.
Siła przyciągania ha, ha, ha.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z Maćka marny fryzjer ale jeśli ktoś chce posłuchac 100% ściem to tylko do niego.... spartaczone włosy gwarantowane!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja chyba u niego byłam i nie narezkam faktycznie troche posiedziałam bo ponad godzine ale z efektu byłam zadowolona :)

Byłam dziś w Krerwetce u Maćka - niesamowicie miły:) i dobrze ścina. Czy to ten o którym piszecie - został tu? Czy to jakiś nowy Maciek?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całkiem nowy, też u niego byłam. Przyszłam za nim z alfy centrum od Doroty. Jest niesamowicie kreatywny i masz rację przemiły. Czas leci za szybko. A fryzurka układa się sama każdego dnia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (107 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...