Galeria z podróży

Kłaniam,
Nie odzywałem sie przez miesiąc bo byłem wyjechany. Za tzw-nym chlebem. Niestety ominęło mnie kupę fajnych, jak sie zorientowałem po zdjeciach imprez. Sezon trochę uciekł ale postaram się nieco go nadrobic do końca października i w listopadzie. Zapraszam do galerii dokumentunjącej mój wyjazd. Jest dość mocno rowerowo i egzotycznie :)
http://republika.pl/sargar/index.html
No to Grusik!
I.
PS
Specjalne POZDR dla Żywego - pierwszego przyjaznego bikera jakiego dziś w Gdyni spotkałem po powrocie. Lewa łapa w górę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Galeria z podróży

Ivan napisał(a):

> Specjalne POZDR dla Żywego - pierwszego przyjaznego bikera
> jakiego dziś w Gdyni spotkałem po powrocie. Lewa łapa w górę :)

:D Pozdrawiam!
Fotki i komenatrze - SUPER!!! Niby żyjemy w tym samym czasie a jednak jak bardzo się różnimy od azjatów. Dobrze że w resteuracji nie chciałeś zamówić flaków, bo boje się jakbyś to musiał pokazać ;-)

No to jeszcze raz - pozdROWER:)

również potwierdzam zajefajnośc galerii ;) wczoraj wieczorem miałem niezły ubaw.

Nie oglądać podczas jedzenia!!! Po oglądnieciu zdjęć stwierdziłem, że jeśli tam kiedyś pojade to koniecznie wezme ze sobą zupki w proszku;-) Osobiście jakbym zobaczył "takiego" kurczaka na talerzu to by mi się jeść odechciało...

Hehe... dobrze że nie przyuważyłam tam żadnych psów... bo bardzo lubie psy i nie chodzi tu wcale o jedzenie.

PS. Wycieczka godna pozazdroszczenia! :-)

Jeśli chodzi o psy to zapraszam do Tao-Tao;-) Swego czasu był nawet program o tym na TVN...

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...