Poszukuję sklepu w Gdańsku gdzie mogłabym kupić diadem, białą opaskę na szyję i ładne kolczyki. Jeżeli znnacie jakiś sprawdzony i nie za bardzo drogi sklep to proszę o informację. Z góry dziękuję!!
00
Re: Gdzie kupić dodatki?
~Mężatka z krótkim stażem
(21 lat temu)
Zobacz w Gdańsku w Wielkim Młynie, na parterze jest spory wybór oraz w Alfa Centrum (też na parterze) sklepik nazywa się Bijou Brigitte; jak szukałam sukni to widziałam w salonach dodatki takze dodatki (ceny różne), w miare przystępne ceny w Salonie Sukien na ul. Danusi (obok urzędu statystycznego)
00
~izab
(21 lat temu)
troszkę róznych dodatków można dostać na gildii w Gdansku, w Młynie, jest też mały sklepik w hurtowni niedaleko alfy cenrtum, w bisie (w salonie z sukniami)... nic wiecej juz nie przychodzi mi do głowy :)
00
~Kola
(21 lat temu)
Dziękuję za podpowiedzi!!!Na pewno zajrzę do tych sklepów. A nie wiecie ile kosztuje diadem i biała tasiemka z kwiatem lub bez na szyję? :o)
00
wonderka
(21 lat temu)
uliczna prostopadła do długiej- gdansk oczywiscie. Jest tam salon sukien slubnych i sa diademy i takie rozne inne gadzety. Nie pamietam nazwy tej uliczki ale jest tam Parlament- z tego co pamietam. Jeszcze sporo tego w necie.