Stanowczo odradzam (1) Pani Dr jest osobą bardzo fałszywą kiedy chodzi się do niej prywatnie jest... Sylwia POLECAM ! (1) Jestem od kilku lat pacjentką doktora Nitkowskiego. Zajmuje się moimi... Marta Super lekarz (1) UWIELBIAM TEGO LEKARZA I CIESZE SIE ZE JEST TERAZ NA UJESCISKU BO MAM BLISKO... wioletta
Gorąco POLECAM!!! (1) Pan Profesor to wpsaniały diagnosta i specjalista w swoim fachu. Polecam... KL profesjonalny (1) Bardzo profesjonalny lekarz, ma świetne podejście do pacjentki, dyskretny,... izabelko Lekarz na 7-kę!!! (1) Dr Nitkowski to lekarz z powołania. Budzi zaufanie od pierwszej wizyty.... Magda Wspaniały lekarz (1) Serdecznie polecam tego cudownego specjalistę. Zawdzięczam mu życie mojego... Ewa Po prostu Lekarz z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Szczerze i bezsprzecznie polecam dr Nitkowskiego wszystkim kobietom!! To... Asia P. dr Olszewski (1) Polecam! Fachowe podejście do pacjenta, kompetencja i rzetelność. W końcu... Agusia polecam (1) polecam bardzo serdecznie, dobre podejscie do pacjentki, tylko z czekaniem na... paulina anula - opinia (1) chodze od 7 lat i jestem zadowolona anula Czuję się bezpiecznie (1) Korzystam z usług p.doktora Skóry od wielu lat i jestem zadowolona.Mam wiele... Bożena rewelacja (1) zgadzam się w zupełności, gabinet bardzo ładny, pani doktor świetna, miła,... mmm Lekarz z powołania (1) Od kilku lat staralismy się o nasze maleństwo, niestety bezskutecznie. Na... pacjentka niepolecam (1) usg 3d 200 zl -5 min zero wogule odpowiedzi na pytania nic niemowila a... kamila Przepuklina przepony u dziecka. (1) Jesteśmy rodzicami dziecka, u którego wykryto wadę przepukliny przepony.... beti Swietny lekarz (1) Dziwią mnie bardzo negatywne opinie na dr . Legan. Uważam ,że jest... Ewa Gorąco polecam:) (1) Drogie Panie, trudno niestety dogodzić każdej z nas. Jednak śmiło mogę... Ewa Ścibiorek dubeltówka - opinia (2) Bardzo dobry lekarz.Skrupulatny i rzeczowy, a każda wizyta zawsze konkretna.... dubeltówka najlepszy lekarz w Trojmiescie (1) jw. nie tylko jako ginekolog ale i jako endokrynolog. polecam Ania